Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Marc Anthony ile Nadia Ferreira nişanlandı
        • 1

          Jennifer Lopez'in şarkıcı eski eşi ve ikiz çocuklarının babası Marc Anthony, bir süredir birlikte olduğu Paraguaylı model Nadia Ferreira ile nişanlandı. Bu gelişme, Lopez'in yıllar sonra yeniden bir araya geldiği Ben Affleck ile evlilik yolunda ilk adımı attığını duyurmasınan kısa bir süre sonra gerçekleşti.

        • 2

          İkili, nişanlandıklarını önceki gün Miami'de basın mensuplarının karşısına çıkarak doğruladı. Mutluluklarını ilan eden çift, yakın dostlarıyla birlikte bir gece kulübünde kutlama yaptı.

        • 3

          Nadia Ferreira ile Marc Anthony'nin nişanlanması da ilişkilerinin başlaması gibi hızlı oldu. Çift, birlikteliklerini ilk kez iki ay önce Instagram'dan duyurmuştu.

        • 4

          YAKLAŞIK 8 MİLYON TL

          Ardından Nadia Ferreira, yine sosyal medya üzerinden yayınladığı gönderiyle iri taşlı yüzüğünü sergilemişti.

          Marc Anthony'nin, sevgilisine evlilik teklifi sırasında hediye ettiği 10 karatlık pırlanta yüzüğün 500 bin dolar (Yaklaşık 8 milyon TL) değerinde olduğu konuşuluyor.

        • 5

          KAİNATIN EN GÜZEL İKİNCİ KIZI

          Nadia Ferreira, geçtiğimiz yıl aralık ayında İsrail'de düzenlenen Kainat Güzeli yarışmasında ülkesi Paraguay'ı temsil etmişti. Ferreira, yarışmadan Hindistan'ı temsil eden Harnaaz Kaur Sandhu'nun ardından ikincilik tacını kazanarak ayrılmıştı.

        • 6

          3 KEZ EVLENDİ

          Bu Nadia Ferreira'nın ilk, Marc Anthony'nin ise dördüncü evliliği olacak. Gerçek adı "Marco Antonio Muñiz Ruiz" olan Anthony, ilk evliliğini 2000 yılında oyuncu ve şarkıcı Dayanara Torres ile yapmıştı.

          Bu evlilikten Christian ve Ryan adında iki erkek çocuk sahibi olan çift, 2004 yılında boşanmıştı.

          Marc Anthony, ardından Jennifer Lopez ile evlenmişti. Lopez ile Anthony 2004 ile 2014 yılları arasında süren birliktelikleri sırasında Max ve Emme adını verdikleri iki çocuk sahibi olmuştu.

          Anthony, Lopez'den boşandığı yıl da model Shannon De Lima ile evlenmişti. Ancak çiftin beraberliği sadece üç yıl sürmüştü.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa