Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa DEHŞET! Son dakika: Taksiciler kadın sürücü adayına dehşeti yaşattı
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        İstanbul'un Esenyurt ilçesinde, bir kadın sürücü adayı yokuşta arabayı kaldıramayınca taksicilerin sözlü saldırısına maruz kaldı. Sürücü eğitmenin kapıları kilitlemesiyle sürücü adayı darp edilmekten son anda kurtulurken, yaşanan korku dolu anlar bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

        Olay, dün Esenyurt Koza Mahallesi'nde meydana geldi. İddialara göre, bir kadın sürücü adayı yokuşta arabayı kaldırmakta zorlanınca arkasında bulunan taksi sürücüsü korna çalmaya başladı. Heyecan yapan kadın, arabayı stop ettirince duruma sinirlenen taksi sürücüsü, direksiyon eğitim aracının yanına gelerek sürücü adayı kadına küfür etmeye başladı. Öğrencisine yapılan hakaretlere dayanamayarak araçtan inen direksiyon eğitmeni, taksi sürücüsü ile tartışmaya başladı.

        REKLAM

        ARKADAŞLARINI ÇAĞIRIP, ARACIN ÖNÜNÜ KESTİ

        Çevredeki vatandaşların araya girmesiyle son bulan tartışma ilerleyen dakikalarda taksi şoförünün arkadaşlarına haber vermesiyle tekrardan hareketlendi. Arkadaşları ile eğitim aracını durdurmaya çalışan taksi şoförü, bir süre sonra durmayan eğitim aracının önünü kesti. Direksiyon eğitmeni öğrencisinin başına bir şey gelmemesi için hemen kapıları kilitleyerek araçtan indi.

        KAPILARI AÇAMAYINCA, ARACIN KAPUTUNA VURDULAR

        Direksiyon eğitmeni zor anlar yaşarken, kapıları açamayan taksiciler aracın kaput kısmına vurmaya başladı. Yine çevredeki vatandaşların araya girmesiyle tartışma son bulurken, o anlar ise çevredeki bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa