Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Lourdes Leon'dan annesi Madonna'ya eleştiri: Annem tam bir kontrol manyağı! - Magazin haberleri
        • 1

          Dünyaca ünlü yıldız Madonna'nın kızı Lourdes Leon, mezun olduktan sonra annesinden ekonomik olarak bağımsız olduğunu ifade etti.

        • 2

          Interview Magazin'e konuşan Leon, 63 yaşındaki Madonna için, "Sanırım annem diğer ünlü çocuklarını görüp 'Benim çocuklarım böyle olmayacak' dedi." ifadelerini kullandı.

        • 3

          Modellik yapan Lourdes Leon, "Eğer ebeveynleriniz ihtiyaçlarınızı karşılıyorsa bu, onlara sizin üzerinizde baskı yapma fırsatını veriyor." dedi.

        • 4

          "HAYATIM BOYUNCA BENİ KONTROL ETTİ"

          25 yaşındaki model, daha sonra "Annem tam bir kontrol manyağı ve hayatım boyunca beni kontrol etti. Liseden mezun olur olmaz ondan tamamen bağımsız olmam gerekiyordu." şeklinde konuştu.

        • 5

          "ANNEMİN BU ÖZELLİĞİNİ MİRAS OLARAK ALMADIM"

          Ayrıca annesini övmeyi de ihmal etmeyen Lourdes Leon, Madonna'nın muhtemelen gördüğü en çalışkan insan olduğunu söyleyerek, "Maalesef bu özelliği miras olarak almadım." dedi.

        • 6

          "ÜNİVERSİTE PARAMI KENDİM ÖDEDİM"

          Daha önce Vouge Dergisi'ne samimi açıklamalarda bulunan Leon, üniversite parasını kendisinin ödediğini ve Hollywood'un ışıltılı dünyasından uzakta, Brooklyn yakınındaki Bushwick bölgesinde yaşadığını anlatmıştı.

        • 7

          ALTI ÇOCUK ANNESİ

          Öte yandan popun kraliçesinin kızı Lourdes Leon, kişisel antrenör ve aktör Carlos Leon ile ilişkisinden dünyaya gelmişti. Madonna'nın 2000-2008 yılları arasında evli kaldığı yönetmen Guy Ritchie'den de Rocco adında bir oğlu bulunuyor.

          Ünlü yıldızın, ayrıca evlat edindiği David Banda, Mercy James ile ikizler Estere ve Stelle Ciccone olmak üzere toplam altı çocuğu bulunuyor.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa