Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Lerzan Mutlu: Kendisini sanat camiasının annesi zannediyor! - Magazin Haberleri
        • 1

          Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; İş, sanat, spor ve cemiyet hayatının en önde gelen isimleri 'Zamanın En İyileri Ödül Töreni'nde bir araya geldi. Davete katılan ünlüler arasında Lerzan Mutlu da vardı.

        • 2

          "GÜLŞEN'İ ÇOK SEVİYORUM"

          Gazetecilerle ayaküstü sohbet eden Mutlu, son günlerde kadın sanatçıların iddialı sahne şovları ve kıyafetleri hakkında konuştu. Meslektaşı Gülşen'i savunan ve çok sevdiğini dile getiren şarkıcı, son olarak Demet Akalın'a yüklendi.

        • 3

          "KENDİSİNİ SANAT CAMİASININ ANNESİ ZANNEDİYOR"

          Ünlü popçu için, "O kendisini sanat camiasının annesi zannediyor, herkese bir akıl verme..." diyen Lerzan Mutlu, "Aslında bunu sosyal medyada açıklamıştım. Benim bir arkadaşımla aramı bozdu, ona 'mikser' dedim ve yine tekrarlıyorum; 'mikser...' Sen sanat camiasının annesi misin de herkesi uyarıyorsun! Böyle bir dünya yok, herkes kendinden sorumlu. Her magazin olayına bir yorum falan... Yani insanın bazen, 'Sen bir aradan çekil.' diyesi geliyor." ifadelerini kullandı.

        • 4

          "ONU HAYATIMDAN ÇIKARDIM!"

          Demet Akalın ile küs olan Lerzan Mutlu, daha önce konuyla ilgili, "Artık hayatımda mikserleri takip etmiyorum. İlk kez açıklama yapıyorum. Çok yakın arkadaşımla saçma sapan ve söylemediğim bir şeyden dolayı beni küstürdü. Onu hayatımdan çıkardım. O sayfa benim için kapanmıştır. O Demet, ben Lerzan'ım!" demişti.

        • 5

          "BENİ İNSANLARLA KANLI BIÇAKLI YAPTI!"

          Akalın ile barışmayacağını dile getiren Mutlu, "Alişan da konuya girerse hiç fark etmez. Alakam olmayan konulara beni dahil etti ve insanlarla kanlı bıçaklı yaptı." şeklinde konuşmuştu.

        • 6

          "SABAH 5'TE DEDİKODUYA UYANIR!"

          Lerzan Mutlu, ünlü popçu Demet Akalın ile yaşadığı "mikser" polemiğinin detaylarını da açıklamıştı.

          Akalın'ın yakın bir dostuyla arasını bozmak için olmayan şeyler anlattığını ifade eden Lerzan Mutlu, "Küs olduğum dostuma farklı şeyler anlatmış. Olacak iş değil. Demet, sabah 5'te dedikoduya uyanır. Demet'e çok kızgınım, onu takipten çıkardım." ifadelerini kullanmıştı.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa