Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Kripto Para Kripto para piyasalarında son durum 19 Mayıs 2022: Terra Luna coin ne kadar ve bugün kaç dolar? Luna coin neden düştü, yükselir mi ve geleceği ne olur? - Kripto Para Haberleri
        • 1

          Terra Luna coin yüzde yüze yakın oranda değer kaybederken kripto para piyasalarında deprem etkisi yarattı. TerraUSD (UST) ve Luna coinde yaşanan sert düşüş Bitcoin ve altcoin piyasalarında da düşüşe neden oldu. Geçtiğimiz günlerde 100 dolarları gören Luna coin bir haftalık bir sürede 40 sente kadar gerilerken yatırımcıların gözü “Terra Luna coin ne kadar, kaç dolar? Luna coin neden düştü, yükselir mi?” sorularına çevrildi. İşte, 19 Mayıs Terra Luna yorumu ve son dakika rakamları…

        • 2

          LUNA COİN SON DAKİKA YORUMU

          LUNA coin piyasalarında gözlemlenen sert düşüş, Bitcoin piyasalarında da düşüşü beraberinde getirdi. Terra Luna Coinde gerçekleşen sert düşüşün ardından UST'yi 1 dolara sabitlemek çözümlerden biri.

        • 3

          LUNA COİN YÜKSELİR Mİ, NE OLUR?

          LUNA coin piyasalarında sert düşüş gözlemlenirken, milyonlarca LUNA dip seviyeden alıcı bulacak. Bu sürecin ne kadar süre devam edeceği hakkında net bir bilgi yok ama LUNA coin’in uzun süre eski seviyesine gelemeyeceği söylenebilir.

        • 4

          LUNA COİN NE KADAR, KAÇ TL?

          Sert düşüsün ardından kripto para piyasalarınında deprem etkisi yaratan Luna coin fiyatı 18,73 lira seviyelerinden işlem görüyor.

        • 5

          TERRA LUNA COİN KAÇ DOLAR?

          Geçtiğimiz günlerde 100 dolar seviyelerini gören Terra Luna 0,60 dolara kadar gerilemişti. Dip seviyeye gerileyen Luna coin şu anda 1 dolar seviyesinde ilerliyor. Güncel Luna coin fiyatı: $1,197821

        • 6

          LUNA COIN NEDEN DÜŞTÜ?

          ABD enflasyon rakamlarının açıklanmasının ardından kripto para piyasalarında dalgalanmalar gözlemdi. Kripto para piyasasında gözler TerraUSD'ye (UST) çevrilmişken, Terra ağının yerel kripto parası LUNA'dan sonra yaşanan krizden en büyük yarayı Avalanche (AVAX) aldı.

          LUNA coine yapılan saldırı sonrası asılsız alımlar yapıldı, yayılan korku sonucunda Terra’dan çıkışlar başladı. TERRA coinden çıkışların ardından sabit coinde sert düşüş gerçekleşti. Sabit coinlerin düşüşüne engel olamk için yapılan satışlar arz talep dengesini bozarak pek çok kripto para piyasalarında düşüşe neden oldu.

        Haberi Hazırlayan: Elif Büşra Cebeci
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa