Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Kourtney Kardashian ile Travis Barker evleniyor - Magazin haberleri
        • 1

          Kardashian ailesi bir süredir Kim Kardashian ile Kanye West'in biten ilişkilerinin ardından boşanma süreçleriyle gündemdeyken, ailenin diğer bireylerinden Kourtney ise evlenmeye hazırlanıyor. Kourtney Kardashian, bu yılın başından beri aşk yaşadığı sevgilisi Travis Barker ile nikah masasına oturuyor.

        • 2

          Blink-182 isimli müzik grubunun davulcusu olarak şöhrete kavuşan Barker'ın hafta sonu California'nın Montecito kentinde Kardashian'a evlenme teklifi ettiği ortaya çıktı.

        • 3

          KUMSALDA ORGANİZASYON

          45 yaşındaki Baker, kumsalda özel bir dekorasyon yaptırararak, kırmızı güller ve beyaz mumların arasında, Kardashian'a evlilik teklifinde bulundu. Reality show yıldızı, sevgilisinin teklifine 'evet' yanıtını verdi.

        • 4

          Baker, o anları ölümsüzleştirmek için organizasyonda fotoğrafçı da bulundurdu. Çift, ardından aile arasında bir yemek düzenledi.

        • 5

          Kim Kardashian, ablasının bu özel gününden kareleri sosyal medya hesabından paylaştı. Kourtney'in tektaşı da paylaşılan fotoğraflar arasındaydı.

        • 6

          ARKADAŞLIKLARI AŞKA DÖNÜŞTÜ

          Kardashian ve Barker birbirlerini çok uzun zamandır tanıyordu. Çifte yakın bir kaynak, "Her ikisi de bazen tek başlarına bazen de birlikte çocuklarına vakit ayırıyorlar. Birbirleriyle yıllardır arkadaş olmanın da getirdiği avantajla iyi geçiniyorlar" dedi.

        • 7

          Kardashian'ın, uzun süre birlikte olduğu Scott Disick ile ilişkisinden, Mason, Penelope ve Reign Aston adında üç çocuğu bulunuyor.

        • 8

          Travis Barker da ilk evliliğini Melissa Kennedy, ikinci evliliğini de Shanna Moakler ile yaptı. Barker'ın da bu ilişkilerinden Alabama Luella ve Landon Asher adında iki çocuğu var.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa