Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Khloe Kardashian taşıyıcı anne arıyor - Magazin haberleri
        • 1

          Kendisini aldatan basketbolcu eski sevgilisi Tristan Thompson ile yeniden bir araya gelen Amerikalı televizyon yıldızı Khloe Kardashian, ikinci kez anne olmak istiyor. Ancak tüp bebek denemek isteyen çifte doktorlar kötü bir haber verdi.

        • 2

          HAMİLE KALMASI ÇOK RİSKLİ

          Doktorları, Kardashian'ın ikinci kez hamile kalmasının kendisi için büyük bir risk olduğunu açıkladı. Bunun üzerine ikili, taşıyıcı anne seçeneğini değerlendirmeye başladı ve bu konuda faaliyet gösteren bir ajansla çalışma kararı aldı.

        • 3

          TERAPİST İLE GÖRÜŞTÜLER

          Bu konu, seyircisine veda etmeye hazırlanan 'Keeping Up With The Kardashians'ın yeni bölümünde ele alındı. Khloe Kardashian, sevgilisi ile birlikte çıktığı ikinci bebek yolculuğunun bazı ayrıntılarını bu programda da gözler önüne sendi.

          36 yaşındaki Kardashian ve Thompson, online olarak taşıyıcı anne ile bebek sahibi olmak isteyen ailelere destek veren bir terapist ile görüştü.

        • 4

          İTİRAF ETTİ

          Onlara, yardım etmek için hazır olduğunu anlatan terapist, çifte bazı sorular sordu.

          Bu arada terapistin, taşıyıcı annenin beklenmedik sebeplerle hamileliği sona erdirmek isteyebileceğini hatırlatması üzerine Kardashian, bu konuda çekinceleri olduğunu itiraf etti.

          Sevgilisi Thompson ise Khloe Kardashian'ı taşıyıcı annelik sürecine güvenmesi konusunda ikna edeceğini açıkladı.

        • 5

          ABLASINDAN DESTEK ALIYOR

          Ünlü isim, bu süreçte en çok kendisi de iki çocuğunu taşıyıcı anne yöntemiyle kucağına alan ablası Kim Kardashian'dan destek alıyor.

        • 6

          YUMURTALIKLARINI DONDURMUŞTU

          Öte yandan Khloe Kardashian, Thompson ile ayrı kaldığı süreçte annesi Kris Jenner ile geleceği hakkında konuşmuştu. Henüz biriyle tekrar ilişki yaşamaya hazır olmadığını söyleyen Kardashian, yumurtalıklarını dondurma karar aldığını belirtmişti.

        • 7

          "ÇOK GERGİNİM" DEMİŞTİ

          Khloe Kardashian, kızını kucağına almaya hazırlandığı süreçte çevresindekilerin bebek emzirmeyle ilgili çılgın şeyler söylediklerini, bu yüzden çok gergin ve endişeli olduğunu ifade etmişti.

          "ANNE OLMAYI ÇOK SEVDİ"

          Ünlü yıldıza yakın bir kaynak ise, "Khloe anne olmayı çok sevdi" diye konuşmuştu.

        • 8

          Khloe Kardashian ile Tristan Thompson'ın üç yaşında True adında bir kızı var.

          Çift, nişanlanmış ancak; Thompson'ın, Kardashian'ı, Kylie Jenner'ın en yakın arkadaşı Jordyn Woods ile aldatması üzerine ayrılmışlardı. Ancak ikili, iki yılın ardından tekrar bir araya geldi.

        • 9
        • 10

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa