Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Kerem Bürsin'den Hande Erçel'e: Bayılıyorum beni hep dışlamanıza! - Magazin Haberleri
        • 1

          Oyuncu Hande Erçel'in ablası Gamze Erçel, 30 yaşına bastı. Erçel, yeni yaşını eşi Caner Yıldırım, kızı Mavi ve kardeşiyle birlikte kutladı.

        • 2

          "BAYILIYORUM BENİ HEP DIŞLAMANIZA!"

          Soluğu Sapanca'da alan ekipten Yıldırım, kutlamadan fotoğrafları Instagram'dan paylaştı. Caner Yıldırım, gönderisinde Erçel'in kalbine sevgilisi Kerem Bürsin'i etiketledi.

          Bürsin'den bu paylaşıma yorum gecikmedi. Ünlü oyuncu, Yıldırım'ın gönderisine, "Bayılıyorum size ve beni hep dışlamanıza!" şeklinde esprili bir not düştü.

        • 3

          "AYRILIK KESİNLİKLE YOK!"

          Erçel, daha önce sevgilisi ile ayrıldıkları yönündeki haberlerle ilgili konuşmuştu. Oyuncu, "Öyle bir şey kesinlikle yok." diyerek, haklarında çıkan söylentileri yalanlamıştı.

        • 4

          "ÇOCUK" SORULARINA YANIT!

          Hande Erçel, Bürsin'in, "Bazen çocuk yapma fikri geliyor aklıma ama önemli olan sorumluluk. Şimdilik bu sorumluluk sadece fikir olarak kafamda..." açıklamasını soran muhabirlere, "Her şeyin zamanı var. Eğer olursa, neden olmasın?" yanıtını vermişti.

        • 5

          "EVLİLİK TEKLİFİ BEKLEMİYORUM"

          Ünlü oyuncu, "Evlilik teklifi bekliyor musunuz?" sorularını ise, "Yok, hiç öyle bir şey beklemiyorum. Kerem de zaten cevabını verdi. Her şeyin bir zamanı var. O gün gelirse neden olmasın?" şeklinde yanıtlamıştı.

        • 6

          ARKADAŞLIK AŞKA DÖNÜŞTÜ

          Öte yandan Hande Erçel, daha önce yaklaşık sekiz aydır aşk yaşadığı Kerem Bürsin ile birlikteliği hakkında açıklamalarda bulunmuştu.

          Utangaç tavırlar sergileyen Erçel, "Yeni bir ilişki. Zaten başladığında direkt haberiniz oldu. Ben her zaman 'Hayatımda biri olduğunda öğreneceksiniz.' dedim. Oldu ve öğrendiniz... Bu kadar basit. Uzun zamandır yoktu tabii ki. Dizinin başında beraber olduğumuza dair haberler çıktı. O zaman tamamen iş arkadaşlığıydı, sonra ilişkiye dönüştü." ifadelerini kullanmıştı.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa