Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kastamonu'da İhsangazi İlkokulu ve Ortaokulu öğretmen ve idarecileri ile öğrenciler, 4 yıldır gazete çıkartıyor.

        "Siyez" ismini verdikleri gazetede ilçe ve okuldaki gelişmeler ile öğrenci ve öğretmenlerin yazıları yer alıyor. Gazete, yılda 4 defa okurlarıyla buluşturuluyor.

        Okul müdürü Güngör Sakçı, AA muhabirine, gazeteyi sponsorluk ile çıkardıklarını, kamudan hiçbir harcama yapmadıklarını söyledi.

        Gazeteyi mevsimlere endekslediklerini belirten Sakçı, ilk sayılarını 2019 yılında çıkardıklarını ancak daha sonra bir süre ara verdiklerini anlattı.

        Gazetenin onuncu sayısına ulaştıklarını dile getiren Sakçı, "Okul adına gazetenin patentini de aldık. Gazetemizde yaz, kış, ilkbahar ve sonbahar sayılarımız var. Bu gazetemizi diğer illere, gönderebildiğimiz her yere, bakanlıklara dahil göndermeye çalışıyoruz. Bunun arkasında öğretmenlerimizden oluşan bir yayın ekibi var. Çevremizden haberler ile öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin yazıları var. Gazetemizi yaşatabildiğimiz kadar yaşatacağız." ifadelerini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kastamonu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kastamonu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kastamonu İlçeleri
        Tüm Kastamonu Haberleri
         Kastamonu

        Kastamonu

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa