Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Karabük, Bartın ve Zonguldak okullar tatil oldu mu? 20 Ocak 2022 yarın Karabük, Bartın ve Zonguldak okullar tatil mi, kar tatili açıklaması var mı? - Son Dakika Kar Tatili
        • 1

          Son dakika kar tatili haberleri... Yurdun birçok bölgesinde kar yağışı ve soğuk hava etkisini gösteriyor. Kar yağışı günlük hayatla beraber eğitim öğretimde de olumsuzluklara neden oluyor. Birçok şehirde, karnelerin alınmasına sayılı gün kala, okullar kar tatili arası veriliyor. Karabük, Bartın ve Zonguldak okullar tatil mi sorusu da, burada yaşayan öğrenciler tarafından merak konusu oldu. Peki, Karabük, Bartın ve Zonguldak yarın okul var mı, kar tatili açıklaması geldi mi? İşte, 20 Ocak 2022 yarın Karabük, Bartın ve Zonguldak okullar tatil edildi mi konusuyla ilgili gelişmeler...

        • 2

          KARABÜK OKULLAR TATİL Mİ? (20 OCAK)

          Karabük Valiliğinden yapılan açıklamada, "İlimiz genelinde devam eden yoğun kar yağışı ve ve oluşan buzlanma tehlikesi nedeniyle ilimiz merkez ve ilçelerimizdeki tüm eğitim kurumlarında 20 Ocak Perşembe günü eğitim ve öğretime bir gün ara verilmiştir" ifadelerine yer verildi.

          Açıklamada ayrıca kamuda çalışan engelli ve hamile personelin de aynı gün idari izinli sayılacağı kaydedildi.

          BARTIN OKULLAR TATİL Mİ? (20 OCAK)

          Bartın'da 20 Ocak 2022 Perşembe gününe ilişkin bir kar tatili bulunmuyor. Yeni bir gelişme olduğunda haberimizden öğrenebilirsiniz.

        • 3

          ZONGULDAK OKULLAR TATİL Mİ? (20 OCAK)

          Zonguldak'ta 20 Ocak 2022 Perşembe gününe ilişkin bir kar tatili bulunmuyor. Yeni bir gelişme olduğunda haberimizden öğrenebilirsiniz.

          Çaycuma’da taşımalı eğitime bir gün ara

          Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde etkili olan kar yağışı ve buzlanma tehlikesine karşı taşımalı eğitime bir gün ara verildi.

          Çaycuma İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Baş yaptığı açıklamada, " 20 Ocak 2022 Perşembe günü taşımalı eğitimle beraber köy okullarımızın tamamında eğitim öğretime bir gün ara verilmiştir." ifadelerine yer verildi.

        • 4
        Haberi Hazırlayan: Kubilay Kos
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa