Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Kanye West sosyal medyada alay konusu oldu! - Magazin haberleri
        • 1

          Amerikalı rapçi Kanye West, iş hayatına konsantre olabilmenin ilginç bir yolunu buldu. West, yeni çıkardığı 10. stüdyo albümü 'Donda' için kendini bir odaya kapattı.

        • 2

          HAPİSHANE HAYATI YAŞADI

          44 yaşındaki rapçi, albüm çalışmalarını tamamlayana kadar Atlanta'daki bir stadyumun içinde; televizyon, gardırop ve tek kişilik yatağın bulunduğu penceresiz bir odada hapishane hayatı yaşadı.

          Kanye West, kaldığı yerin fotoğrafını da Instagram hesabından yayınladı.

        • 3

          BAZI TAKİPÇİLERİ Tİ'YE ALDI

          Ancak West'in paylaşımı alay konusu oldu. Bazı sosyal medya kullanıcıları bu durumu ti'ye aldı. Ünlü rapçinin bir takipçisi, "Kanye, bir üniversite yurdunda tüm zamanların en çok beklenen albümlerinden birini yapıyor." derken, bir başkası da, "Bu, boşanmış her babanın bir hafta içinde sahip olacağı yeni dairesi." şeklinde yorum yaptı.

        • 4

          "EN İYİ ALBÜM" BEKLENTİSİ

          Bazı sosyal medya kullanıcıları da Kanye West'in Donda albümünün, şarkıcının şimdiye kadar ki en iyi işlerinden biri olabileceğinin sinyalini verdiğini ileri sürdü.

        • 5

          ALBÜME ANNESİNİN ADINI VERDİ

          'Donda', Kanye West'in 2007 yılında kaybettiği annesinin adı. Albüm, 2019’da 'Jesus Is King'i yayınlayan West'in iki yıllık aradan sonra çıkaracağı ilk çalışması olma özelliği de taşıyor.

        • 6

          'AŞK' İDDİASI

          Öte yandan 2014 yılında Kim Kardashian ile dünyaevine giren ve şimdilerde ise boşanma aşamasında olan Amerikalı rapçi Kanye West'in, Bradley Cooper ile ayrılığından sonra adı kimseyle anılmayan Rus model Irina Shayk ile aşk yaşamaya başladığı öne sürülmüştü.

        • 7

          "SADECE ARKADAŞLAR"

          Konuyla ilgili henüz bir açıklamada bulunmayan West ve Shayk'a yakın bir kaynak, geçtiğimiz günlerde ikili hakkında çıkan ilişki iddialarını yalanlamıştı.

          Page Six’e konuşan bir kaynak, Irina Shayk'ın Kanye West'e karşı duygularını anlatırken, "Irina, Kanye'yi arkadaşça seviyor ve onunla bir ilişki yaşamak istemiyor." demişti.

        • 8

          PARİS'TE DOĞUM GÜNÜ KUTLAMASI

          Kanye West, 44. yaşını geçtiğimiz haftalarda Irina Shayk ile birlikte Fransa'da kutlamıştı. İkili, aşk söylentilerinin ardından ilk kez görüntülenmişti. West'in doğum gününde Shayk ile birlikte Provence'ta geceliği bin 550 euro olan tatil köyünü üç gün kapattığı öğrenilmişti. Ünlü rapçisinin 28 villadan oluşan otele 130 bin 200 euro (1.3 milyon TL) ödediğine ilişkin iddialar basına yansımıştı.

        • 9

          "ORTAK NOKTAMIZ YOK"

          Yaşananlardan sonra Kim Kardashian, 14 yıl sonra final yapan reality şovunda ayrılıkla ilgili konuşmuştu. Kardashian, "Kanye ile ortak bir noktamız olmadığını anladığım için ayrılmak istedim. Terapiste gidince bu evlilikte mutsuz olduğumu fark ettim." demişti.

          Ünlü yıldız ayrıca, hayalindeki erkek hakkında "Peşinden sürükleneceğim birini değil her şeyi birlikte çözebileceğimiz birini istiyorum." ifadelerini kullanmıştı.

        • 10

          West'in, Kim Kardashian ile boşanma davası sürüyor. Kim Kardashian ve Kanye West, bu süreçte uyumlu olmayı sürdürüyor. Evlilik sözleşmesine bağlı kalan ikili, ayrıca çocuklarının ortak velayeti konusunda da hemfikir.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa