Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Jennifer Lopez ile eski nişanlısı Alex Rodriguez'in 'yat savaşları' - Magazin haberleri
        • 1

          Jennifer Lopez (52) ile Alex Rodriguez, yaklaşık dört ay önce yaptıkları ortak açıklama ile ilişkilerini noktaladıklarını duyurmuştu. Lopez, bu ayrılıktan kısa bir süre sonra da 17 yıl önce aşk yaşadığı aktör Ben Affleck'e (48) geri dönmüştü.

        • 2

          Lopez ve Rodriguez, her ne kadar yollarını ayırdıktan sonra kendilerine yeni hayatlar kursa da isimleri hala birlikte anılmaya devam ediyor. Jennifer Lopez, sevgilisi Ben Affleck ile birlikte Fransa'nın gözde tatil bölgelerinden St. Tropez'de güneşin ve denizin keyfini çıkarıyor.

        • 3

          Eski beyzbolcu Alex Rodriguez de aralarında romantik bir ilişki olduğu ileri sürülen sunucu Melanie Collins ve bir grup arkadaşıyla birlikte Lopez'in tatil yaptığı bölgede dinleniyor.

        • 4

          HAFTALIK KİRASI 300 BİN DOLAR

          Eski aşıklar, yanlarındaki isimler ve kiraladıkları yatlarla yeniden gündem oldu. Yeni yaşına sevgilisi Ben Affleck ile birlikte Valerie isimli yatta giren Jennifer Lopez gibi Alex Rodriguez'in de 46. yaşını kiraladığı yatta karşılamayı planladığı konuşuluyor. Rodriguez'in tatil yaptığı Ocean Parasite adlı bu yatın bir haftalık kiralama bedeli 300 bin dolar. Yatın satış fiyatı ise 31 milyon dolar.

        • 5

          Rodriguez ile arkadaşlarının kiraladığı yatın, 12 kişinin gece konaklayabileceği altı tane odası bulunuyor. Yat aynı zamanda 12 mürettebat kapasiteli. Yatın bir ana suiti bulunuyor. Ayrıca güvertesinde bulunan kendine ait havuzu ve sunduğu eğlence imkanları da dikkat çekiyor. Alex Rodriguez'in tatil yaptığı yatın, güvertesinde jakuzisi ve bir de spor salonu var.

        • 6

          Lopez'in sevgilisi ve bir grup arkadaşıyla birlikte tatil yaptığı Valerie ise 17 konuk kapasiteli. Yatın mürettebat kapasitesi ise 27 kişi. Lopez ile Affleck'in, güvertesinde romantik anlarda yakalandığı Valerie şu anda 130 milyon dolara satışa çıkmış durumda.

        • 7

          Yatın jimnastik, masaj ve güzellik salonu bulunuyor. Altı güverte ve yedi yatak odası Lopez ile Affleck'in kiraladığı yatın sunduğu olanaklar arasında yer alıyor. Yatın güverteleri arasında asansor kullanılabiliyor. Valerie'nin üst güvertelerinde bir de sinema salonu bulunuyor.

        • 8

          YAŞ GÜNÜNDE EVLİLİK TEKLİFİ

          Aşkları doludizgin süren çiftten Lopez, 24 Temmuz'da 52. yaşına girmişti. Sevgilisi ve yakın dostlarıyla teknesinde doğum gününü kutlayan ünlü şarkıcının, Ben Affleck'ten evlilik teklifi aldığı iddia edilmişti. Sevgilisinin teklifine 'evet' yanıtını verdiği konuşulan Lopez, Affleck ile dudak dudağa pozunu paylaşmıştı. Eski aşkıyla yeniden bir araya geldikten sonra ilk kez birlikte fotoğraflarını paylaşan Lopez'in bu hareketi evlilik dedikodularını daha da güçlendirmişti.

          BU NASIL 52?

          Doğum gününden bikinli fotoğraflarını da paylaşan Jennifer Lopez'in adeta zamana meydan okuyan vücudu sosyal medyada da çok konuşulmuştu. Ünlü şarkıcının takipçileri, "Bu nasıl 52?" ve "Yaşlanmak bilmiyor" gibi övgüler yağdıran yorumlar yapmıştı.

        • 9

          "BIRAKTIKLARI YERDEN DEVAM EDİYORLAR"

          OK! Magazine'e konuşan bir kaynak, Affleck'in bu kez Jennifer Lopez'i kaybetmek istemediğini belirtmişti. Aynı isim, "Teknik olarak bu yeni bir ilişki gibi görünebilir ancak onlar yıllar önce bıraktıkları yerden devam ediyorlar. Birbirleri hakkında her şeyi biliyorlar" ifadelerini kullanmıştı. Başka bir kaynak ise ünlü aktörün, evlilik teklifi için hazırlık yaptığını söylemişti.

        • 10

          EVLİLİK İÇİN TEK ŞARTI ÇOCUKLARI

          Daha önce 3 kez nikah masasına oturan Lopez ise çocukları tarafından temkinli davranmaktan yanaydı. Ünlü şarkıcı, Marc Anthony ile evliliğinden olan 13 yaşındaki ikizleri Emme ve Maximilian onayını almadan evlenmek istemiyordu. Çifte yakın kaynaklar, Lopez'in küllerinden doğan aşkı çok tutkulu yaşadığını belirterek, "Lopez, ilişkilerdeki kimyaya her zaman önem verdi. Böyle bir yıldırım aşkının kaç kez yaşanabileceğinin farkında." ifadelerini kullanmıştı.

        • 11

          NİŞANLANMIŞLARDI

          Jennifer Lopez ile Ben Affleck, "The Interest" film setinde tanışmıştı ancak o dönem ünlü şarkıcı, Chris Judd ile evliydi. Lopez, Judd'dan boşandıktan sonra Affleck ile büyük bir aşka yelken açmıştı. İkili, ardından nişanlanarak, evlilik yolunda ilk adımı atmıştı. Hatta Affleck, o dönem Lopez'in albümünün en ünlü şarkısı 'Jenny from the Block'ın klibinde bile rol almıştı.

        • 12

          DÜĞÜNLERİNİ ERTELEYİP, AYRILIK KARARI ALMIŞLARDI

          Mutlu birliktelikleri süren çiftin aşkları, ortaya atılan iddiaların ardından yarım kalmıştı. Jennifer Lopez'e 2.5 milyon dolarlık pembe elmas bir nişan yüzüğü takan Ben Affleck'in yüzüğü olmadan kulüplerde eğlendiği öne sürülmüştü. Ünlü aktörün film çekimi için gittiği Kanada'da bir kulüpte kadınlarla birlikte olduğu da iddia edilmişti.

        • 13

          İkili, haklarında çıkan bu dedikoduların ardından önce evlilik tarihlerini ertelemiş, ardından da 2004 yılında yollarını ayırdıklarını duyurmuştu. Ayrılığı isteyen tarafın Ben Affleck olduğu konuşulurken, oyuncu kısa bir süre sonra Jennifer Garner ile evlenmişti. Jennifer Lopez'in de hayatına eski arkadaşı olan ünlü şarkıcı Marc Anthony girmişti.

        • 14

          NİKAH MASASINDAN DÖNDÜ

          Jennifer Lopez-Alex Rodriguez çifti, evlilik konusunda beklenmedik bir karar vermişti. Lopez, geçtiğimiz yıl aralık ayında nişanlısı ile birlikte nikahsız yaşamayı tasarladıklarını dile getirmişti.

          Şarkıcı, "Bekleyip, göreceğiz. Acelemiz yok. Her şey yolunda. Doğru zamanda olacaktır" açıklamasının ardından, "İkimiz de daha önce evlendik. Evlenmeli miyiz, evlenmemeli miyiz? Bunun bizim için anlamı ne?" ifadelerini kullanmıştı. Ancak ikili ayrıldı.

        • 15

          3 KEZ EVLENDİ

          Jennifer Lopez, ilk evliliğini 1997-1998 yılları arasında oyuncu Ojani Noa ile yapmıştı. Lopez, ardından 2001-2003 yılları arasında yine bir başka oyuncu olan Cris Judd ile hayatını birleştirmişti. Şarkıcı, son evliliğini de 2004 ile 2014 arasında kendisi gibi şarkıcı olan Marc Anthony ile yapmıştı. Çiftin bu evlilikten dünyaya gelen ikiz çocuklar var.

        • 16

          3 ÇOCUK BABASI

          Öte yandan Ben Affleck de 2005 yılında meslektaşı Jennifer Garner ile nikah masasına oturmuştu. 2018'de yollarını ayıran ikilinin; 15 yaşında Violet, 12 yaşında Seraphina ve 9 yaşında Samuel adında 3 çocuğu bulunuyor.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa