Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Jennifer Lopez ile Ben Affleck'in evliliğinde kriz iddiası  - Magazin haberleri
        • 1

          Dünyaca ünlü şarkıcı Jennifer Lopez (53) ile Oscar ödüllü aktör Ben Affleck (50), 20 yıl önce sürpriz bir ayrılık yaşamıştı. Ancak ikili, yıllar sonra yeniden bir araya gelmiş ve aşklarını 16 Temmuz 2022'de Las Vegas'ta sade bir töreniyle nikah masasına taşımıştı.

        • 2

          "Bennifer" olarak adlandırılan çift, ağustos ayında da Georgia'daki malikanede 3 gün süren bir kutlama ile evlilik yeminlerini tekrarlamıştı. Ancak Lopez ile Affleck'in evliliğinin yolunda gitmediği ileri sürüldü.

        • 3

          RadarOnline'a konuşan çifte yakın kaynaklar, Jennifer Lopez ve Ben Affleck'in yoğun iş programlarının yanında aileleri birleştirme stresini yönetmekte zorlandıklarını iddia etti.

        • 4

          Çiftin sürekli tartıştığını söyleyen bir kaynak, "Evlenmeden önce Jennifer, Ben'e karşı Oscarlık bir performans sergilemişti. Mükemmel ve uyumlu bir eş imajı yaratmıştı" dedi.

        • 5

          Başka bir kaynak da Ben Affleck'in alışkanlıklarının ilişkide sorun yarattığını ileri sürdü ve "Ben, kot-tişört tarzında biri. Jennifer onun ne giyip ne giymeyeceğine karışmaya çalışıyor" ifadelerini kullandı.

          Aynı kaynak, Affleck'in çok dağınık olduğunu ve evi hiç toplamamasının Lopez'i sinirlendirdiğini ekledi.

        • 6

          DÜĞÜNÜN TEMASI: BEYAZ RENK

          Öte yandan çiftin kır malikanesinde yapılan düğünün ana rengi, beyaz olarak belirlenmişti. Sadece gelin değil bütün konuklar ağırlıklı olarak beyaz giyinmişti. Her yer beyaz çiçeklerle süslenmişti. Hatta törende kullanılan piyano bile beyazdı...

          Jennifer Lopez ile Ben Affleck, düğün alanına yemyeşil çimenlerin üzerine serilen beyaz bir halının üzerinde yürümüştü. O sırada gelin ve damada, çiftin eski evliliklerinden dünyaya gelen çocukları da eşlik etmişti.

        • 7

          GELİNLİK İÇİN 500 METREDEN FAZLA KUMAŞ KULLANILDI

          Ayrıca şarkıcının nikah töreni esnasında giydiği gelinlik için 500 metreden fazla kumaş kullanılmıştı. Lopez'in, düğünü için üç farklı gelinlik giymeyi tercih ettiği görülmüştü.

        • 8

          EN YAKINI YALNIZ BIRAKMIŞTI

          Ancak düğünde Affleck'in ailesinden çok büyük bir eksik vardı. Kendisi gibi oyuncu olan kardeşi Casey Affleck, çiftin bu özel gününde yer almamıştı.

          "YAPACAK BAŞKA İŞLERİM VAR"

          Casey Affleck'in, ağabeyinin düğün gününde Los Angeles'ta birkaç farklı noktada sevgilisi Caylee Cowan ile birlikte görüldüğü ABD basınına yansımıştı.

          47 yaşındaki aktör, düğüne gitmeyeceğini belirtip, "yapacak başka işlerinin olduğunu" söylemişti.

        • 9

          "İYİ ŞEYLER İÇİN BEKLEMEYE DEĞER!"

          Casey Affleck, daha sonra şaşırtan bir hamlede bulunmuş ve sosyal medya hesabından ağabeyi ve eşi Jennifer Lopez'i tebrik ettiğini ifade eden bir mesaj yayınlamıştı.

          Ünlü aktör, "İyi şeyler için beklemeye değer!" cümlesiyle başlayan paylaşımında Lopez'e "Aileye hoş geldin." diye yazdı. Casey Affleck, sonra da Jennifer Lopez'e "Jen, sen bir mücevhersin. Seni çok seviyoruz." sözleriyle seslenmişti.

        • 10

          "YÜZÜKLERİMİZİ HAYATIMIZIN SONUNA KADAR TAŞIYACAĞIZ"

          Öte yandan ünlü şarkıcı Lopez, evlendikten kısa bir süre sonra hayranlarına gönderdiği email ve blog yazısında Affleck ile evlendiğini doğrulamıştı. Lopez, Instagram'dan bir fotoğrafıyla duyurduğu evliliğine dair, "Yaptık. Aşk çok güzel. Aşk çok müşfik. Ve anlaşılan o ki aşk sabırlı. Hem de 20 yıl boyunca..." sözlerini kaleme almıştı.

        • 11

          "TAM DA İSTEDİĞİMİZ GİBİ OLDU"

          Lopez, düğünlerine dair ise şunları yazmıştı:

          Tam da istediğimiz gibi oldu. Gece Vegas'a uçtuk, evlilik cüzdanı için diğer çiftlerle beraber sıraya girdik, dünyanın düğün başkentinde herkesle aynı yolculuğu gerçekleştirmiş olduk. Hayal edebileceğiniz en iyi şahitlerle, eski filmden bir elbise ve Ben'in dolabından bir ceket ile küçük bir şapelde kendi yeminlerimizi dile getirdik, hayatımızın sonuna kadar taşıyacağımız yüzüklerimizi birbirimize verdik.

          Fotoğraflar: Instagram, AP.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa