Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Irina Shayk, eski nişanlısı Bradley Cooper ile tatilde! - Magazin haberleri
        • 1

          Birlikteliklerini 2019'da sonlandıran ve Lea (5) adında kızları bulunan oyuncu Bradley Cooper (47) ile model Irina Shayk (36), tropikal bir bölgeye tatile gitti.

        • 2

          Cooper ile birlikte denizin ve güneşin keyfini çıkaran Shayk, o anları da sosyal medya hesabından yayınlamayı ihmal etmedi.

        • 3

          KUMDAN KALP İÇİNDE POZ VERDİ

          Irina Shayk ile Bradley Cooper arasında fotoğraflara yansıyan samimiyet, özellikle de modelin bir kalp şekli üzerinde kumlara uzanarak verdiği poz "yeniden aşk" iddialarını alevlendirdi.

        • 4

          'İHANET' İDDİALARI AYRILIK GETİRMİŞTİ

          Öte yandan 2015-2019 yılları arasında ilişki yaşayan Shayk ile Cooper'ın ayrılık nedeni olarak şarkıcı Lady Gaga gösterilmişti.

          'A Star Is Born' filmindeki rol arkadaşı Gaga ile ünlü aktörün hakkında çıkan aşk dedikoduları uzun süre magazin gündemini meşgul etmişti.

        • 5

          "ROL KESİYORDUK"

          Cooper, film sonrası Gaga ile çıkan aşk dedikoduları hakkında konuşmuştu. Vanity Fair'in haberine göre; Ünlü aktör, "Rol kesiyorduk. Canlı yayında şarkı söylemekten korktuğum için bunu filmden bir sahne gibi çıkarmaya çalıştık." açıklamasını yapmıştı.

        • 6

          "İNSANLARIN İNANMASINI İSTEMİŞTİK"

          Daha önce Elle Dergisi'ne röportaj veren Lady Gaga ise Oscar ödül törenindeki yakınlaşmalarının sadece rol gereği olduğunu itiraf etmişti. İkilinin, aralarındaki duygusal yakınlığın insanların aklında soru işareti bırakmasını planladığı öğrenilmişti.

          Gaga, konuyla ilgili, "İnsanların birbirimize aşık olduğumuza inanmasını istemiştik." açıklamasını yapmıştı.

        • 7

          AŞK İDDİASI

          Ardından Irina Shayk'ın da adı reality show yıldızı Kim Kardashian'ın eski eşi rapçi eşi Kayne West (Ye) ile anılmıştı. İkilinin kısa süreli aşk yaşadığı iddia edilmişti.

        • 8

          İLK SÖYLENTİ INSTAGRAM'DA ÇIKMIŞTI

          West ile Shayk'ın ilişkiye başladıkları yönündeki söylenti, 'DeuxMoi' adlı Instagram hesabından yapılan paylaşımlarla ortaya çıkmıştı. İsimsiz bir kullanıcının, "Kanye West, şimdi gizlice Irina Shayk, namı diğer Bradley Cooper'ın bebeğinin annesiyle çıkıyor." mesajı dedikoduları alevlendirmişti.

        • 9

          11 YILDIR TANIŞIYORLAR

          Irina Shayk, 2010 yılında West'in 'Power' müzik videosunda yer almış ve bu video ünlü modelin şöhret basamaklarını hızlı çıkmasında etkili olmuştu. West ile Shayk, 2012 Paris Moda Haftası'nda da birlikte eğlenirken görülmüştü.

          Fotoğraflar: Reuters, Instagram, AP, Splash News.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa