Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin İrem Derici ile Cem Belevi birbirlerini sildi - Magazin haberleri
        • 1

          Son dönemde şarkılarından çok yaptığı açıklamalarla gündeme gelen İrem Derici'nin kısa bir süre önce kendisi gibi şarkıcı olan Cem Belevi ile yeni bir aşka yelken açtığı konuşulmuştu.

        • 2

          "İDDİALAR GERÇEĞİ YANSITMIYOR"

          Konuyla ilgili açıklama yapan Derici, iddiaların gerçeği yansıtmadığını ifade ederek, "Yakıştırmanız çok tatlı ama her seferinde aynı cevabı vermek yordu. Hayatımda biri olursa sırtıma alıp, geleceğim kurbanlık koyun gibi..." demişti.

        • 3

          BİRBİRLERİNİ SİLDİLER

          İrem Derici ile Cem Belevi'nin geçtiğimiz gün sosyal medyadan birbirlerini takipten çıkması dikkat çekti.

        • 4

          "TAKSİYE NE ZAMAN BİNSEM MAGAZİN SORULUYOR"

          Öte yandan Derici, esprili yorumlarda bulunarak hayatıyla ilgili merak edilenleri anlatmıştı.

          İstanbul trafiğinden bıktığını dile getiren 34 yaşındaki şarkıcı, "Taksiye ne zaman binsem, magazin soruyorlar. 'O onunla mı? Bu böyle mi?' diye. Ben nereden bileyim? Aynı evde mi yaşıyorum ünlülerle!" ifadelerini kullanmıştı.

        • 5

          "KATANA GİBİYDİM!"

          İrem Derici daha sonra sözlerine, "İlk bara gittiğimde 14 yaşındaydım. Katana gibiydim. Kimse yaş sormuyordu." diyerek devam etmişti.

        • 6

          "SAHNEDEYKEN KAFAMA İÇKİ ŞİŞESİ YEDİM!"

          Gece hayatında ve yurt dışı konserlerinde yaşadığı ilginç anılarını da anlatan Derici, şu ifadeleri kullanmıştı:

          Yurt dışı konserlerine gidiyoruz. Gece 3'te sahne başlıyor. Adam diyor ki: "Düğün var, bitecek. Oradan buraya gelecekler". Tıklım tıklım dükkan... Sahneye çıktım. Gece 3'te sahneye çıktığım için kafama içki şişesi yedim! Adama laf anlatmaya çalışıyorum. "12'den beri buradayım." dedim. Öyle de bir anım var.

        • 7

          "BENİM İÇİN KİMSE KAVGA ETMEDİ!"

          Özel hayatı hakkında da konuşan ünlü şarkıcı, "Benim için iki erkek düello yapmadı. Mekanlarda olurdu öyle şeyler. Benim için kimse kavga etmedi! Ama biri bana baktı diye alkolün etkisiyle sinirlenen sevgilim gibi şeyler oldu." demişti.

          İrem Derici, "Gençliğimde yazılmamış kurallar vardı. Birinin sevgilisine bakılmaz, aşkından ölsen onunla bir şey yaşamazsın! Şimdi işler öyle değil. Ancak bak şöyle olur; aradan yıllar geçmiş, senin eski sevgiline aşık olmuşum. Gelir icazet alırım. 'Yasemin böyle böyle' derim." açıklamasını yaptı.

        • 8

          "KARIN KASLARINDA KAŞAR RENDELENİR!"

          Derici, "Ünlüler arasında ilk gençlik aşkın kimdi?" sorusuna ise şu yanıtı vermişti:

          Mustafa Sandal benim ilk gençlik aşkımdı. O zamanlar Sandal çok çekici gelirdi. Hatta geçen karşılaştık. "Biraz yaşlanır insan...' dedim. "Valla çok iyiyim değil mi?" deyip, tişörtünü kaldırıp kaslarını gösterdi. Adamın kaslarında kaşar rendele, o derece iyi. Kitesurf yapıyormuş.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa