Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin İlkay Gündoğan ile Sara Arfaoui evlendi - Magazin haberleri
        • 1

          İngiltere'nin Manchester City takımında top koşturan futbolcu İlkay Gündoğan, İtalyan model Sara Arfaoui ile evlendi. Çift, mutlu haberi sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla duyurdu.

        • 2

          Danimarka'nın başkenti Kopenhag'da nikah masasına oturan Gündoğan ve Arfaoui, birlikte çekildikleri fotoğrafları da yayınladı.

        • 3

          "MUTLUYUZ"

          Çift, paylaşımlarına "Evliyiz, gerçekten mutluyuz. Ailelerimiz ve arkadaşlarımızla kutlamak için sabırsızlanıyoruz." ifadelerini not düştü.

        • 4

          Sara Arfaoui, nikah sonrası sosyal medya hesabında soyadını 'Gündoğan' olarak güncelledi. İlkay Gündoğan ile Sara Arfaoui'ye hayranlarından tebrik mesajları yağdı.

        • 5

          "SEN BENİM EN İYİ SIRDAŞIMSIN"

          Öte yandan Gündoğan, geçtiğimiz yıl aralık ayında Arfaoui'ye evlenme teklifinde bulunmuştu. Sevgilisine "Evet!" yanıtını veren Sara Arfaoui, o anları da Instagram hesabından yayınlamıştı. İtalyan model, mutluluğunu şu sözlerle dile getirmişti:

          Bütün bunlar bir rüya gibi! Sen benim en iyi sırdaşımsın İlkay. Seni çok seviyorum!

        • 6

          Ayrıca sezon sonunda Manchester City’den ayrılacağı konuşulan Alman futbolcu Gündoğan'ın adı İspanyol devi Real Madrid ile anılıyor.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa