Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa İzmir Konak'ta Yunus A. tarafından öldürülen İlayda Alkan'ın olay anı görüntüleri dosyada! - İzmir son dakika haberi

        Korkunç olay, 3 gün önce saat 23.30 sıralarında, Konak’ta bir parkta meydana geldi.

        Habertürk muhabiri Mustafa Şekeroğlu’nun özel haberine göre, aynı yemek şirketinde çalışan Oya Tarhan ile kızı İlayda Alkan, parkta otururken bir hastanede veri giriş memuru olarak çalışan Yunus Y.'nin bıçaklı saldırısına uğradı.

        Bıçaklı saldırıda anne ağır yaralandı, 20 yaşındaki kızı İlayda Alkan hayatını kaybetti. İzmir’de yaşanan bu vahşetin görüntüleri soruşturma dosyasına girdi.

        REKLAM

        CİNAYETİ İTİRAF ETTİ

        İzmir Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği’nde sürdürülen soruşturmada saldırıyla ilgili dikkat çeken detaylar ortaya çıktı.

        Yakalandığında önce olayı hatırlamadığını iddia eden katil zanlısı Yunus Y., daha sonra cinayeti işlediğini itiraf etti. Yunus Y., ifadesinde, karşı tarafın önce bıçakla saldırdığını iddia ederek kendisinin buna karşılık verdiğini iddia etti.

        DEHŞETİN GÖRÜNTÜLERİ DOSYAYA GİRDİ

        Dehşetin ardından, çalışma yapan Cinayet Büro Amirliği ekipleri olayla ilgili kamera görüntüleri elde etti. Elde edilen görüntülere göre, anne ve kızı parkta oturuyor. Bu sırada zanlı, elinde alkol şişesi ve bıçakla anne ve kızına doğru ilerliyor.

        Zanlı önce elindeki şişeyi kırıyor, ardından bankta oturan anne kıza nedensiz şekilde saldırmaya başlıyor. Elde edilen görüntüler soruşturma dosyasına girdi.

        REKLAM

        KENDİSİNİ Mİ VURDU YOKSA KARŞI TARAF MI VURDU?

        Olay yerinde yapılan incelemede ikinci bir bıçak bulunmuştu. Görüntülere göre, saldırıyı ilk gerçekleştirenin zanlı olduğu görülüyor.

        İkinci bıçağın ise genç kıza ait olma ihtimalinin olduğu ve saldırı üzerine kendisini korumak için kullanmaya çalıştığı düşünülüyor. Bir diğer ihtimale göre görüntülerde Yusuf Y.’nin bir ara dizleri üzerine düştüğü görülüyor. O an kazayla dizini bıçaklamış olma ihtimali de değerlendiriliyor.

        GÖRÜNTÜLER DEHŞETE DÜŞÜRDÜ

        DHA'da yer alan habere göre de olay anının ise bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından görüntülendiği ortaya çıktı. Görüntüde İlayda'nın kendisine saldıran Yunus Yılmaz’a direndiği görüldü. Olayın görüntüleri savcılık dosyasına girdi.

        Fotoğraflar: DHA

        ÖNERİLEN VİDEO
        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa