Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi İş-Yaşam Hangi sektör ve hisselerde nasıl seçim yapılır? - İş-Yaşam Haberleri

        Global Yatırım Holding ile Yatırımcı Rehberi’nin bu haftaki konuğu Yapı Kredi Yatırım Hisse Senedi Araştırma Bölüm Müdürü Görkem Göker oluyor. Programda 2021 değerlendirmesi ve 2022 beklentilerinin yanı sıra Yapı Kredi Yatırım'ın yayımladığı strateji raporu ele alınıyor.

        Yapı Kredi Yatırım, “Günlük Dalgalanmaların Ötesine Bakmak” başlıklı kapsamlı hisse senedi strateji raporunda Borsa İstanbul’un 2022’de yeni zirveler görmesini beklerken, geniş çaplı bir yükselişin ise başta enflasyon olmak üzere makro değişkenlerde sürdürülebilir iyileşmeye bağlı olacağını belirtiyor.

        GÖRÜNÜM OLUMLU

        Yapı Kredi Yatırım, Türkiye ve dünya için daha düşük ama halen yüksek enflasyonla, daha yavaş bir büyümenin birlikte yaşandığı bir yıl olmasını bekliyor. Raporda, BIST'in 2022 görünümü olumlu olarak değerlendiriliyor. Devam eden makro belirsizliklerin ve piyasadaki dalgalı seyrin yatırımcılar açısından ihtiyatlı bir yaklaşımı gerektirdiğini düşünmekle birlikte, reel getiri arayışındaki yurt içi yatırımcı talebinin Borsa’yı yeni zirvelere taşıması bekleniyor.

        REKLAM

        Yapı Kredi Yatırım Model Portföy Önerisi

        Koza Altın İşletmeleri

        Coca Cola İçecek

        Alarko Holding

        Tüpraş

        Ford Otosan

        Aksa Enerji

        Arçelik

        Türk Hava Yolları

        Garanti Bankası

        Akbank

        ÖNERİLEN VİDEO
        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa