Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Hande Erçel ile aşk yaşayan Kaan Yıldırım ilk kez konuştu
        • 1

          Hande Erçel, Kerem Bürsin'den ayrıldıktan sonra bir dönem rol arkadaşı olan Kaan Yıldırım ile yeni bir aşka yelken açmıştı.

        • 2

          Erçel, geçtiğimiz günlerde Kaan Yıldırım’la ilgili soruya "Her şey yolunda" yanıtını vermişti. Yıldırım’a da “Güzel bir birlikteliğe başladınız. Hande Hanım ilişkinizi kabul etti, siz neler söyleyeceksiniz?” diye soruldu.

        • 3

          tv100'e konuşan ünlü oyuncu, "Her şey çok güzel, çok keyifli. Şükürler olsun, gayet güzel her şey." dedi.

        • 4

          BİRLİKTE GÖRÜNTÜLENMİŞLERDİ

          2019'da 'Halka' adlı dizide rol arkadaşı olan Kaan Yıldırım ve Hande Erçel, daha önce Emirgan'daki bir mekanda eğlenmişti. Gece boyu samimi oldukları görülen çift, çıkışta Yıldırım'ın otomobiline yönelmişti.

        • 5

          GAZETECİLERDEN KAÇAMADILAR

          Aynı otomobile binen ikili, basın mensuplarına görüntü vermemek için hızlıca Erçel'in Beykoz'daki evine doğru yol almıştı. Anadolu Yakası'na geçerken çevirmeye yakalanan çift, kameraları görünce şaşkınlıklarını gizleyememişti.

          Kendilerini görüntüleyen basın mensuplarının sorularını yanıtsız bırakan ikili, daha sonra Hande Erçel'in evine gitmişti. Erçel, muhabirleri görünce yüzünü çevirmiş ve çift, soruları yanıtsız bırakmıştı.

        • 6

          BİRBİRLERİNİN ESKİ AŞKI!

          Ayrıca ünlü şarkıcı Hadise, oyuncu Kaan Yıldırım ile nikah masasına oturması beklenirken 1 yıl önce sürpriz bir şekilde ayrılık kararı almıştı. Hadise, ardından oyuncu Hande Erçel'in eski aşkı Mehmet Dinçerler ile yeni bir birlikteliğe yelken açmıştı.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa