Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Hande Doğandemir'in dalgalarla dansı! - Magazin haberleri
        • 1

          'Güneşi Beklerken', 'Her Şey Aşktan' ve 'Can Kırıkları' gibi yapımlarda rol alan Hande Doğandemir, sezonu açtı. Soluğu tatilde alan Doğandemir, sıcaktan bunalınca kendisini serin sulara bıraktı.

        • 2

          DALGALARLA DANS!

          Dalgaların arasında eğlenen ünlü oyuncu, objektiflere poz vermeyi de ihmal etmedi. Hande Doğandemir, siyah bikinisi ile verdiği pozları 2,5 milyondan fazla takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından paylaştı.

        • 3

          Bir hayli keyifli olduğu görülen 35 yaşındaki oyuncu, gönderisine, "Oh, no! (Hayır)" notunu düştü.

        • 4

          KORONAVİRÜSÜ ATLATTI

          Öte yandan rol aldığı dizinin final vermesinden sonra detoks kampına giren Hande Doğandemir'in koronavirüse yakalandığı, sonra da hastalığı atlattığı ortaya çıkmıştı.

          Karantina süreci bittikten sonra haberi sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafla duyuran oyuncu, "Güle güle Covid." ifadelerini kullanmıştı.

          "KENDİNİZE DİKKAT EDİN"

          Takipçilerinden gelen, "Geçmiş olsun" mesajlarına da Twitter hesabı üzerinden cevap veren Doğandemir, "Teşekkürler. Lütfen kendinize dikkat edin." ifadelerini kullanmıştı.

        • 5

          "HİÇ ESTETİĞİM YOK"

          Hakkında bilinmeyenleri de anlatan ve hiç estetiği olmadığını söyleyen Doğandemir, insanların buna inanmadığını dile getirmişti.

        • 6

          "CANIM İSTERSE YAPTIRIRIM"

          Ünlü oyuncu, konuyla ilgili, "Estetiğim yok. Herkes var zannediyor, inanmıyorlar. Bu konuda ciddi tepkiler alıyorum. Neredeyse hakaret ve linç derecesinde tepkiler... Olsa saklamam. Bu çok ayıp bir şeymiş gibi davranılıyor. Gerçekten yok. Canım isterse yaptırırım." demişti.

        • 7
        • 8

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa