Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Hadise, Mehmet Dinçerler ile görüntülendi: Anne olmak istiyorum
        • 1

          Bu yıl 16'ncısı gerçekleşen Contemporary İstanbul'a yoğun ilgi devam ediyor. Tersane İstanbul'da gerçekleşen etkinliğe ünlü şarkıcı Hadise, sevgilisi Mehmet Dinçerler ile katıldı.

        • 2

          "HAYRANLARIMI ÖZLEMİŞİM"

          Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre; Gazetecilerin sorularını cevaplayan Hadise, "Mehmet de, ben de sanata meraklıyız" dedi. Konser maratonu da sorulan sanatçı, bugün İstanbul'da vereceği konser öncesi çok heyecanlı olduğunu belirterek, “Çok mutluyum. Sahneyi seviyorum biliyorsunuz, seyircimi özledim” dedi.

        • 3

          "ANNE OLMAK İSTERİM"

          Kıbrıs konserinde çocuk özlemini dile getiren Hadise’ye, sevgilisinden evlilik teklifi alıp almadığı da soruldu. "Böyle haberler hep çıkıyor" diye konuşan sanatçı, “Doğru zamanda her kadın gibi ben de anne olmak isterim tabii ki." dedi.

          "YETERİ KADAR CEVAP VERDİK"

          Mehmet Dinçerler’in ailesinin kendisini istemediği yönündeki sorulara Hadise gülerken, Dinçerler ise "Yeteri kadar cevap verdik, teşekkürler" diyerek röportajı bitirdi.

        • 4

          İLK FOTOĞRAF

          Hadise, sevgilisiyle verdiği röportajın ardından ilk kez Mehmet Dinçerler ile fotoğrafını paylaştı. Ünlü şarkıcı, yayınladığı kareye kalp emojisi koydu. Dinçerler de 'İyi ki sen' yorumunu yaptı.

        • 5

          Oyuncu Kaan Yıldırım ile nikah masasına oturması beklenirken sürpriz bir şekilde ayrılık kararı alan şarkıcı Hadise, aradığı mutluluğu iş insanı Mehmet Dinçerler'de bulmuştu.

        • 6

          AŞKLARI BODRUM'DA BELGELENDİ

          Temmuz ayında Bodrum'da görüntülenerek birliktelikleri ortaya çıkan çiftin aşkları doludizgün devam ediyor.

        • 7

          "GÜLÜMSEMEMİN SEBEBİ SENSİN!"

          Ağustos ayında Mehmet Dinçerler ile Meksika'nın gözde tatil beldesi Tulum'a giden Hadise, sevgilisine bu pozu vermiş ve fotoğrafının altına da, "Bu gülümseme benim ama sebebi sensin!" notunu düşmüştü.

        • 8

          "ÇOCUK SAHİBİ OLMAK İSTERİZ"

          Hadise Kıbrıs'ta verdiği konserde, "Dansçı arkadaşlarımın ikisi baba oldu. Ben henüz evlenemedim, inşallah onları yakalayacağım. Allah izin verirse, biz de bir çocuk sahibi olmayı çok isteriz." ifadelerini kullanmıştı.

        • 9

          İKİNCİ ŞANS MUTLULUK GETİRMEDİ

          2020'nin sürpriz aşkı Hadise ile Kaan Yıldırım, 2021'e girmeden yollarını ayırmıştı.

          Hadise, Instagram hesabından yaptığı açıklamada, "Aşk çok güzel, her şey aşkla güzel. Herkesin yaşaması, yaşamaktan korkmaması gereken tek duygu... Ama bazen aşk olsa da olmuyor. Bu yüzden bu kararı almak ve sizinle paylaşmak istedim. Kaan Yıldırım ile yaşadığım ilişkiyi noktalandırmış bulunuyorum. Kendisine hayatında başarı ve mutluluk dilerim. Hep söylerim bizi aşk ve sevgi kurtaracak, aşk hep olsun. Kendinize iyi bakın." ifadelerini kullanmıştı.

        • 10

          "HANGİMİZİN PSİKOLOJİSİ YERİNDEYDİ?"

          Çift ayrılığa dayanamadı. Hadise, ocak ayında reklam yüzü olduğu bir markanın lansmanında Kaan Yıldırım ile barıştığını açıklamıştı. Ünlü şarkıcı, "Büyük konuşmamak lazım. Hepimiz insanız. 2020'de hangimizin psikolojisi yerindeydi? Kadınlar duygularını çok yoğun yaşıyor. Hemcinslerim benim ne demek istediğimi anlayacaktır. Her şey yolunda. Şimdi çok mutluyuz" demişti.

          Ancak çiftin birlikteliği uzun sürmedi ve 6 ay sonra yollarını yeniden ayırdılar.

        • 11

          "HADİSE İLE DOSTÇA AYRILDIK"

          Ayrılıkla ilgili ihanet iddiaları da gündeme geldi. Yıldırım, biten ilişkisinin ardından şu açıklamayı yaptı:

          Çıkan haberlere açıklık getirmek istiyorum; benim üçüncü bir şahısla ilişkim hakkında muhatap olmam söz konusu olamaz. Bizim ilişkimizin başkalarıyla hiçbir zaman bir ilgisi olmadı. Bu konunun buralara çekilmesi son derece rahatsız edici. Biz Hadise ile güzel bir ilişki yaşadık. Ancak geldiğimiz noktada ortak aldığımız kararla karşılıklı sevgi ve saygı çerçevesinde dostça yollarımızı ayırdık. Herkese sevgiler...

        BURÇLAR

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa