Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Gülben Ergen: Demet Akalın beni üzdü! - Magazin haberleri
        • 1

          Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Uluslararası Kristal Elmas Ödülleri, önceki akşam Ataşehir'deki bir otelde gerçekleşen tören ile sahiplerini buldu.

          İş, sanat ve siyaset dünyasının birçok ismini bir araya getiren gecede ünlüler geçidi de yaşandı. Ödül töreninin sunuculuğunu Burcu Esmersoy ve Ceyhun Yılmaz gerçekleştirirken, finalde ise Demet Akalın sahne aldı.

          "Çocuklar Gülsün Diye" projesiyle, "Yılın Eğitime Destek Projesi" ödülünün sahibi olan Gülben Ergen (49), törene ayağı sargılı ve bastonlu bir halde katıldı. Geçtiğimiz hafta evinde ayak bileğini burkarak, düşen Ergen, objektiflere poz verdi.

        • 2

          "SÜRPRİZİ KAÇMASIN"

          Ardından muhabirlerle sohbet eden Gülben Ergen, kozmetik üzerine yeni bir marka kurduğunun da müjdesini verdi.

          Ünlü şarkıcı, "İlk kez bir marka ile sizlerin karşısında olacağım ama detay vermeyeyim. Sürprizi bozulmasın..." dedi.

        • 3

          "BENİ ÜZDÜ"

          Gülben Ergen'e, popçu Demet Akalın'ın kendisiyle ilgili yaptığı açıklamalar da hatırlatıldı. Konuyla ilgili konuşan Ergen, "Ben Demet'i arayarak, 'Şaka iki kişinin güldüğü bir şeydir' dedim. Dernek adına beni üzdü ama küslüğümüz söz konusu değil. İyi niyetinden şüphem yok çünkü." dedi.

        • 4

          "ONUN GİBİ MİLLETTEN PARA TOPLAMIYORUM!"

          9 Ekim'de "Sarıyaz Konserleri" kapsamında Bodrum Kalesi'nde dinleyicilerle bir araya gelen şarkıcı Demet Akalın'ın (49) sahnede meslektaşı Gülben Ergen ile ilgili söylediği sözler dikkat çekmişti.

          Konserde, yaptığı yardımlardan ve yakın zamanda hayata geçireceği bir projesinden bahseden Akalın, "Antalya'da bir teyzemize ev yapmıştım. Şimdi de bir köy okulu yaptırıyorum ama Gülben (Ergen) gibi milletten para toplayarak değil, kendi paramla yaptırıyorum!" şeklinde konuşmuştu.

        • 5

          O SÖZLER GÜLBEN ERGEN'İ KIZDIRDI

          Demet Akalın'ın bu sözleri Gülben Ergen'i kızdırmıştı. Kendisi hakkında yapılan habere "Herhalde şaka..." yorumunu yapan Akalın'a, Ergen'den yanıt gecikmemişti.

        • 6

          Gülben Ergen, meslektaşına, "Şaka iki kişinin aynı anda gülmesi gereken bir durum değil mi? Derneğimizi, benim yıllardır emeğimi en iyi bilenlerdensin sen!" sözleriyle karşılık vermişti.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa