Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Gökhan Alkan ile Nesrin Cavadzade evleniyor! - Magazin haberleri
        • 1

          Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre; Aşkları tam gaz devam eden oyuncu çift Gökhan Alkan ile Nesrin Cavadzade, geçtiğimiz gün Datça'da evliliğe ilk adımı attı.

        • 2

          Ünlü oyuncu, yaklaşık bir yıldır aşk yaşadığı Cavadzade'ye aile arasında yapacağı sürpriz evlilik teklifi için özel bir masa hazırlattı.

        • 3

          Tekne ile sevgilisiyle denizden gelen çift, sahil kenarında yapılan hazırlıkları kontrol etti.

        • 4

          Gökhan Alkan, daha sonra aile arasındaki yemekte Nesrin Cavadzade'ye evlenme teklifi etti. Büyük bir mutluluk yaşayan Cavadzade ise Alkan'a, "Evet!" yanıtını verdi.

        • 5

          "GÖKHAN DA ÇOK İSTİYOR"

          Geçtiğimiz günlerde Nişantaşı'nda görüntülenen Nesrin Cavadzade, muhabirlerin, "Çocuk istiyor musunuz? Sevgiliniz Gökhan Bey bu duruma ne diyor?" sorusuna, "İnşallah, düşünüyorum. O da çok istiyor." şeklinde yanıt vermişti.

        • 6

          SÜRPRİZ AŞK

          Aynı dizide rol aldıktan sonra birliktelik yaşamaya başlayan oyuncu Nesrin Cavadzade ve Gökhan Alkan, geçtiğimiz yıl kasım ayında aşklarını ilan etmişti.

        • 7

          AİLEYE GİRMİŞTİ

          Cavadzade'nin ailesiyle tanıştıktan sonra sevgilisinin annesi Feride Cavadzade'yi sosyal medyadan takibe alan Alkan, ilişkisinin evlilik yolunda gittiğinin mesajını vermişti.

          Nikah masasına oturmaya sıcak bakan çiftin, pandemi sonrası evleneceği öne sürülmüştü.

        • 8

          NESRİN'İ GÜLDÜREN 'EVLİLİK' SORUSU

          Kısa bir süre sonra da Bebek'te görüntülenen Nesrin Cavadzade, gazetecilerin sevgilisi Gökhan Alkan ile evleneceği yönündeki iddiaları sorması üzerine gülümsemişti.

          Oyuncu, "Çok acelem var. Sizinle hala küsüm, konuşmuyorum." ifadelerini kullanmıştı. Nesrin Cavadzade, "Ben ne söylesem, siz başka yazıyorsunuz." diyerek, basın mensuplarına sitem etmişti.

        • 9

          AŞK DEVAM EDİYOR

          Nesrin Cavadzade, geçtiğimiz haftalarda da sosyal medya hesabından sevgilisiyle olan fotoğraflarını kaldırmıştı. Ayrıldıkları konuşulan çift ile ilgili sürpriz bir gelişme yaşanmıştı.

          Aralarındaki buzları eriten ikiliden Alkan, Cavadzade ile birlikte çekilen yeni karesini sosyal medya hesabından yayınlayarak, "Aşk devam ediyor." mesajını vermişti.

        • 10

          "MAHZUN BAKIŞLIM, YOK BURUNLUM"

          Aşka gelen Gökhan Alkan, daha sonra da sevgilisine 2 milyondan fazla takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından, "Mahzun bakışlım, yok burunlum. Sonsuz bahtiyarlık siyah incilerinde kaybolmak... Ve alnından çıkıpla, çıkmamak arasında kararsız kalmış bebek saçlarını koklamak..." ifadeleriyle seslenmişti.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa