Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Gizem Karaca: Çocukken astronot olma hayalim vardı - Magazin haberleri
        • 1

          İbrahim Selim'in YouTube'da yayınlanan programına konuk olan oyuncu Gizem Karaca, samimi açıklamalarda bulundu.

        • 2

          "HİÇ ESTETİĞİM YOK"

          Karaca, kendisine yöneltilen, "Estetiğin var mı?" sorusuna, "Hiç estetiğim yok. Karşı değilim. Bir konuda mutsuzsan kendinle ilgili ve bu seni mutlu edecekse yapılabilir diye düşünüyorum" şeklinde cevap verdi.

        • 3

          "ÇOCUKKEN ASTRONOT OLMA HAYALİM VARDI"

          2011 yılında Miss Turkey güzellik yarışmasında ikinci olan ve uzun yıllardır, oyunculuk yapan Karaca, çocukluk hayali ile herkesi şaşırttı.

          "Çocukken astronot olma hayalim vardı" diyen oyuncu, "Florida'da yaşayan bütün çocukların bir şekilde bu tarz hayalleri oluyor. Kennedy Space Center orada, yaz kampına da göndermişlerdi beni. Orada her şeyi göstermişlerdi, tüpleri malzemeleri, Dünya'yı... Böyle şeyleri yaşama fırsatım olmuştu. Bunu yaşadığımda 10 yaşındaydım, 'Astronot olacağım' demiştim. 'Herhangi bir şekilde havada olmak istiyorum' diyordum. Hala uyurken uzay belgeseli gibi belgesellerle uyuyorum. SpaceX'i takip ediyorum, uzayı merak ediyorum" şeklinde konuştu.

        • 4

          "KİMSE BİLMİYOR"

          28 yaşındaki Gizem Karaca, ayrıca, "Fake (sahte) sosyal medya hesabım yok ama fotoğraf çekimlerimi paylaştığım bir sosyal medya hesabım var. Ne ben onu takip ediyorum, ne o hesap beni takip ediyor. O yüzden kimse bilmiyor. Sadece çektiğim güzel fotoğrafları paylaşıyorum" dedi.

        • 5

          "SÜREKLİ BİR ŞEYLE UĞRAŞIYORUM"

          "Boş kalmayı hiç sevmeyen bir insanım" diyen ünlü oyuncu, "Üretmeyince ya da bir şey yaratmayınca psikolojik olarak kendimi çok düşürüyorum. Sadece oyunculuk ya da projecilik anlamında olmak zorunda değil. Seramikle uğraşıyorum, resimle uğraşıyorum, bahçecilik gibi farklı şeyler yapıyorum. Sürekli bir şeyle uğraşıyorum" ifadelerini kullandı.

        • 6

          "HEP BİR BAŞARMA AÇLIĞIM VAR"

          Kendini anlatmayı ihmal etmeyen Karaca, "İlk oyunculuğa başladığımda sosyal medya daha yoktu. İlk Instagram diye bir şey çıktığında şaşırmıştım. O dönemde daha organikti. Daha zordu bir şeyleri başarmak. İstediğin yere gelmek için daha çok çabalaman gerekiyordu. Şimdiki dönem için iyi mi, kötü mü bilemiyorum. Bir yandan da hoşuma gidiyor. Bir sürü insan sosyal medyadan keşfedilebiliyor. Çıkıyor, sesini duyuruyor ya da ne yeteneği varsa kendini belli edebiliyor. O dönem yoktu böyle bir şey. Biz gerçekten kapı kapı dolaşıp ya da bir projeden diğerine atlayıp, ne geliyorsa tutunup, var olmak gerekiyordu. O dönemden dolayı artık ne proje elime geldiyse tutundum. Hep bir başarma açlığım var" dedi.

        • 7

          "DUŞTAN ÇIKINCA ÜÇ DEFA ZIPLAMA HUYUM VAR"

          Programda kimsenin bilmediği bir takıntısını da ağzından kaçıran Gizem Karaca, "Duştan çıkınca üç defa zıplama huyum var. Annem küçükken, 'Sular aşağı, Gizem yukarı' diye bir şey yapmış. Bende de o zamandan beri alışkanlık oldu" diyerek, samimi bir itirafta bulundu.

        • 8

          "SAKİNLİĞİ ÇOK ÖZLEDİM"

          2017 yılında Kemal Ekmekçi ile nikah masasına oturan Karaca, geçtiğimiz aylarda Nişantaşı'nda görüntülenmişti. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Gizem Karaca, "Yüz bakımı yaptırdım. Şimdi eşimi bekliyorum" demişti.

          Rol aldığı dizi nedeniyle İzmir'deki yaşantısından uzak kaldığını söyleyen ünlü isim, "Evimi çok özledim. Sakinliği çok özledim" ifadelerini kullanmıştı.

        • 9

          EVLENDİKTEN SONRA İZMİR'E YERLEŞTİ

          Öte yandan 2011 Miss Turkey ikincisi Gizem Karaca, 2017'de Kemal Ekmekçi ile evlenmesinin ardından İzmir'e yerleşmişti.

        • 10

          KENDİSİNİ BAHÇE İŞLERİNE VERDİ

          Koronavirüs salgını sebebiyle günlerini önlem amaçlı evinde karantinada geçiren Karaca, kendisini bahçe işlerine vermişti.

        • 11

          ORGANİK TARIMA BAŞLADI

          Bu süreçte organik tarıma başlayan Gizem Karaca, bahçesine domates, biber, salatalık, soğan ve patlıcan ekmeyi de ihmal etmemişti.

          Ünlü oyuncu, evinin bahçesinden yeşil soğan topladığı kareleri sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşmıştı.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa