Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe'nin yeni transferi Emre Demir İstanbul'a geldi ve... - Fenerbahçe transfer haberleri - Fenerbahçe Haberleri
        • 1

          Fenerbahçe, Samet Akaydın ve Jayden Oosterwolde'nin ardından ara transfer döneminin 3. takviyesini Emre Demir'i kadrosuna katarak yaptı.

        • 2

          Sarı-lacivertliler, Barcelona'da umduğunu bulamayan 19 yaşındaki genç yeteneği renklerine bağladı.

        • 3

          Genç oyuncu, menajeri Ahmet Bulut'la birlikte saat 17.30 sularında İstanbul'a geldi. Emre'nin sağlık kontrollerinden geçtikten sonra resmi sözleşme imzalaması bekleniyor.

        • 4

          BARCELONA'DA 2 MAÇA ÇIKABİLDİ

          Sezon başında Kayserispor'dan 2 milyon euro bonservis bedeli karşılığında dünya devi Barcelona'ya transfer olan Emre, Katalan ekibinde umduğunu bulamadı.

        • 5

          19 yaşındaki futbolcu, A takıma yükselemezken, Barcelona B takımında da sadece 2 maçta toplam 24 dakika görev yaptı.

        • 6

          EMRE DEMİR KİMDİR?

          15 Ocak 2004 tarihinde Mersin'de dünyaya gelen Emre Demir, 1.75 boyunda ve 67 kg ağırlığında. Sol ayağını çok etkili kullanan ve 10 numara mevkiinde oynayan genç oyuncu, sağ ve sol kanatta da görev alabiliyor.

        • 7

          SÜPER LİG TARİHİNİN EN GENÇ GOLCÜSÜ

          Kuvayi Milliyespor'dan henüz 8 yaşındayken Kayserispor altyapısında transfer edilen Emre, 2019 yılında A takım kadrosuna dahil edilmiş, 15 yıl, 9 ay ve 25 günlükken attığı golle de Süper Lig'in en genç golcüsü olarak tarihe geçmişti.

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa