Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig VavaCars Fatih Karagümrük Fatih Karagümrük Teknik Sorumlusu Atılay Canel: Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık - VavaCars Fatih Karagümrük Haberleri

        Trendyol Süper Lig’in 9. haftasında Fatih Karagümrük, Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda karşılaştığı Adana Demirspor’u 2-0 mağlup etti.

        Maçın ardından yapılan basın toplantısında konuşan Fatih Karagümrük Teknik Sorumlusu Atılay Canel, “Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık. Maça iyi başladık. Oyunu sahada iyi yönettik. İlk yarıyı berabere bitirmemize rağmen ikinci yarıda bulduğumuz goller ile 3 puanı kazanan taraf olduk. Üzerimizde bir baskı vardı. Bu galibiyet ile bu baskıyı da kırdığımızı düşünüyorum. Güzel bir havada, güzel bir zeminde iyi bir galibiyet elde ettik” diye konuştu.

        Beşiktaş’tan kiralık olarak kadroya katılan kaleci Emre Bilgin’in performansından memnun olduklarını dile getiren Atılay Canel, “Emre Bilgin'in performansından memnunuz. Umuyorum ki Türk futbolu iyi bir kaleci kazanacak. Karagümrük formasını giyen her oyuncu bizim için değerli. Bugün sahaya çıkan ve üstün performans gösteren her oyuncumuzu tebrik ediyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa