Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig VavaCars Fatih Karagümrük Fatih Karagümrük: 2 - Kasımpaşa: 3 | MAÇ SONUCU - VavaCars Fatih Karagümrük Haberleri

        Haliç Derbisi nefesleri kesti, Kasımpaşa, Süper Lig'in 7. haftasında Fatih Karagümrük'ü 3-2 mağlup etti.

        Maça hızlı başlayan taraf konuk ekip oldu. Henüz 3. dakikada Ngoy'un içinde olduğu pozisyonda Ceccherini kendi ağlarını havalandırdı ve Kasımpaşa 1-0 öne geçti.

        MAÇIN DAKİKA DAKİKA ÖZETİ İÇİN TIKLAYINIZ

        Golden sonra da hız kesmeyen Paşa 6. dakikada farkı 2'ye çıkardı: Aytaç Kara ceza sahası dışından nefis bir vuruşla skoru 2-0'a getirdi.

        REKLAM

        Mücadelede 34. dakika oynanırken Fatih Karagümrük savunmasının hatasında topla yine ceza sahası dışında bulunan Aytaç Kara yine harika bir gol kaydetti ve skor 3-0'a geldi.

        43. dakikada Fatih Karagümrük sol kanattan geliştirdiği atakta Ceccherini ile farkı 2'ye indirdi.

        İki ekip de ikinci yarıda girdiği fırsatları gole çevirmekte zorlandı. 89. dakikada bu kez Kasımpaşa'da Winck talihsiz bir an yaşadı. Sturaro'nun içinde olduğu pozisyonda ters dokunuş ile kendi ağlarını havalandırdı ve skor 3-2'ye geldi.

        Kalan dakikalarda gol olmayınca Kasımpaşa derbiden 3-2'lik zaferle ayrıldı ve puanını 12'ye yükselterek dördüncü sıraya tırmandı. Fatih Karagümrük ise haftayı 6 puanla kapadı.

        Stat: Atatürk Olimpiyat

        Hakemler: Atilla Karaoğlan, Mehmet Emin Tuğral, Bahtiyar Birinci

        VavaCars Fatih Karagümrük: Dituro, Veseli (Dk. 62 Kerem Atakan Kesgin), Biraschi, Ceccherini, Levent Mercan, Feghouli, Shukurov (Dk. 78 Sturaro), Can Keleş (Dk. 32 Nazım Sangare), Rohden (Dk. 46 Eysseric), Güven Yalçın (Dk. 78 Darri), Serdar Dursun

        Kasımpaşa: Gianniotis, Winck, Omeruo, Sadık Çiftpınar (Dk. 69 Saddiki), Yasin Özcan (Dk. 69 Duhan Aksu), Aytaç Kara, Gökhan Gül, Ben Ouanes, Hajradinovic (Dk. 58 Bastien), Gomis (Dk. 57 Erdem Çetinkaya), Ngoy (Dk. 90+1 Hasan Emre Yeşilyurt)

        Goller: Dk. 3 Ceccherini (Kendi kalesine), Dk. 6 ve 34 Aytaç Kara (Kasımpaşa), Dk. 43 Ceccherini, Dk. 89 Winck (Kendi kalesine) (VavaCars Fatih Karagümrük)

        Sarı kartlar: Dk. 10 Ceccherini, Dk. 45+2 Atılay Canel (Teknik sorumlu), Dk. 81 Biraschi, Dk. 84 Kerem Atakan Kesgin (Fatih Karagümrük), Dk. 45 Yasin Özcan, Dk. 84 Erdem Çetinkaya, Dk. 84 Omeruo (Kasımpaşa)

        AYTAÇ KARA FIRTINASI!

        Kasımpaşalı futbolcu Aytaç Kara, son 3 maçta sergilediği skorer performansla dikkati çekti.

        Aytaç, lacivert-beyazlı takımın Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında VavaCars Fatih Karagümrük'ü 3-2 yendiği müsabakada attığı 2 golle galibiyette önemli rol oynadı.

        İstanbul temsilcisinin 5. haftada Corendon Alanyaspor ile 3-3 berabere kaldığı maçta bir gol atan Aytaç, 6. haftada Adana Demirspor karşısında elde edilen 2-1 üstünlükte de takımının gollerini atan isim oldu.

        Aytaç, Kasımpaşa'nın ligin ilk haftasında MKE Ankaragücü'nü 3-2 yendiği karşılaşmada da fileleri bir kez havalandırmıştı.

        Bu sezonki gol sayısını 6'ya çıkaran Aytaç Kara, Süper Lig kariyerindeki en skorer performansına da 7. hafta sonunda ulaştı. 30 yaşındaki futbolcu, Bursaspor formasıyla 32 maça çıktığı 2018-2019 sezonunu 6 golle tamamlamıştı.

        KEMAL ÖZDEŞ: 3 PUAN İÇİN MUTLUYUZ

        Kasımpaşa'nın teknik direktörü Kemal Özdeş, galip geldikleri için mutlu olduklarını söyledi.

        Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Özdeş, "Üç puan aldığımız için mutluyuz. Ancak oynadığımız oyundan çok hoşnut değilim. Oyunun her iki yönünü de eşit oynamaya çalışıyoruz. Erken bulduğumuz goller, bu hava ve saha koşullarında skoru korumaya yönelik bir oyun çıkardı." ifadelerini kullandı.

        Orta alan ve ön oyuncular arasındaki pas bağlantılarını doğru kuramadıklarını aktaran Kemal Özdeş, "Mücadeleden dolayı oyuncularımı kutluyum. Önemli bir 3 puan aldık. Kazanma arzusu önemli. Fenerbahçe maçında fazlasına ihtiyacımız olacak. Bu puan ortalamalarında kalmak değerli. Eksiklerimiz tamamlandığında daha iyi bir takım ortaya çıkacaktır." diye konuştu.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa