Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Fahriye Evcen'den 'Cadılar Bayramı' pozu: Abrakadabra! - Magazin haberleri
        • 1

          Sekiz yıl önce 'Çalıkuşu' dizisinde tanışıp, aşk yaşamaya başlayan Fahriye Evcen ile Burak Özçivit, ilişkilerini 2017 yılında nikah masasına taşımıştı. Oyuncu çift, 2019 yılında da çocukları Karan'ı kucaklarına alarak, ilk kez anne-baba olma sevincini yaşamıştı.

        • 2

          Sosyal medya hesabını aktif kullanan ve 12,2 milyon takipçisi bulunan 35 yaşındaki Evcen'den yeni paylaşım geldi.

        • 3

          'Cadılar Bayramı' konsepti için objektif karşısına geçen ünlü oyuncu, yeşil tulumu ve cadı şapkasıyla poz verdi.

        • 4

          "SİMSALABİM"

          Burak Özçivit ile mutlu bir evlilik sürdüren Fahriye Evcen, gönderisinde, "Abrakadabra... Simsalabim..." ifadelerini kullandı.

        • 5
        • 6

          "ZAMAN ZAMAN ZORLANDIM"

          Fahriye Evcen, geçtiğimiz aylarda samimi açıklamalarda bulunmuştu. Annelik deneyimi hakkında konuşan Evcen, "Zaman zaman zorlandığım, uykusuz geceler geçirdiğim elbette oluyor. Anneler bilir; bazen saçını tarayacak vakit bile bulamazsın. Gündüzleri asla televizyon açmıyorum. Karan ile oyun oynuyorum. Onu izlerken dalıp, gidiyorum." ifadelerini kullanmıştı.

        • 7

          "ZAMAN RİTMİM TEPETAKLAK OLDU"

          Evcen, Karan'ın doğmasından sonraki süreçle ilgili, "Zaten tempolu bir iş yapıyorum ama hep zamanı çok iyi yönettiğimi düşünüyordum. Kendimle gurur duyarken, hayatıma bir bebek girdiğinde aslında işin hiç de öyle olmadığını, bebeğin benim ritmimi tepetaklak ettiğini gördüm. Çünkü bebeğin kendi ritmi var ve anne ona zaman ayırmak zorunda. Uzun süre kimseden destek almadım. Burak'ın da katkısı oldu." demişti.

        • 8

          "HASSASLAŞTIM"

          Ünlü isim, annelik sonrası duygularındaki değişimi, "Anne olduktan sonra daha hassaslaştım. İki temel sorun içimi çok acıtmaya başladı. 'Her bebek eşit şartlarda mı büyüyor? Her aile eşit şartlarda bebeğine bakabiliyor mu?' konusunu çok derinden hissetmeye başladım." sözleriyle anlatmıştı.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa