Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa KATİL BABA! Son dakika... Aile içi kanlı hesaplaşma! Babasını bıçakla öldürdü
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Manisa'nın Turgutlu ilçesinde, dün gece saat 23.30 sıralarında Acarlar Mahallesi Güneş Sokak´taki bir apartman dairesinde aile içinde kanlı hesaplaşma yaşandı. Eve aşırı alkollü gelen İbrahim Şenpınar (53) ile eşi Ayşe Şenpınar (44) ve oğlu Mehmet Şenpınar (19) arasında tartışma çıktı.

        ARBEDE KAVGAYA DÖNÜŞTÜ

        DHA'da yer alan habere göre tartışma, arbedeye dönüştü. Arbede sırasında İbrahim Şenpınar bıçaklandı. İhbar üzerine adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

        OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

        Gelen sağlık ekibinin yaptığı kontrolde İbrahim Şenpınar'ın hayatını kaybettiğini belirlendi. Şenpınar'ın cenazesi olay yerinde yapılan incelemenin ardından otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu´na gönderildi.

        BABASINI BIÇAKLADIĞINI İTİRAF ETTİ

        Olayın ardından polis ekipleri Ayşen Şenpınar'ı (44) evde, oğlu Mehmet Şenpınar'ı ise gittiği dayısının evinde gözaltına aldı. Mehmet Şenpınar emniyetteki ifadesinde babasını kendisinin bıçakladığını itiraf etti.

        "BOĞUŞMA SIRASINDA GÖĞSÜNE SAPLANDI"

        Şenpınar, babasının eve alkollü geldiğini bu nedenle de aralarında tartışma çıktığını söyledi. Tartışma sırasında elindeki bıçağın boğuşma sırasında babasının göğsüne saplandığını anlattı. İbrahim Şenpınar´ın emniyetteki işlemlerinin sürdüğü bildirildi.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa