Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Son dakika haberi: Giresun'da eşiyle birlikte 3 kişiyi öldürmüştü! Katliamın nedeni ortaya çıktı! - Güncel haberler
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Giresun'un Espiye ilçesinde, dün öğle saatlerinde ilçenin Merkez Mahallesi Dörtyol mevkiinde aile katliamı yaşanmıştı.

        EŞİYLE KONUŞMAYA GİTTİ

        DHA'da yer alan habere göre Nuri Çamur, bir süre önce evi terk eden 1 yıllık eşi Dilek Çamur ile görüşmek için kayınbiraderinin evine gitti.

        TARTIŞMA KAVGAYA DÖNÜŞTÜ

        Burada, çift arasında tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Bu sırada evde bulunan baldızı Ayşe Kılıç ile kayınbiraderinin eşi Damla Çubukçu araya girmek istedi.

        ÜÇÜNE DE KURŞUN YAĞDIRDI

        Yanındaki tabancasını çeken Nuri Çamur, eşi Dilek ve baldızı ile kayınbiraderinin eşine peş peşe ateş etti. Nuri Çamur, ardından silahın namlusunu kendisine doğrultup tetiğe çekti.

        YARALILAR HASTANEYE KALDIRILDI

        Silah seslerini duyan komşuların ihbarı üzerine eve polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. 4 yaralı, ilk müdahalelerinin ardından Espiye Devlet Hastanesi'nde kaldırıldı.

        3'Ü ÖLDÜ, KATİL ZANLISI YAŞIYOR

        Ancak Dilek Çamur ile Ayşe Kılıç ve Damla Çubukçu, doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı. Nuri Çamur'un ise tedavisinin sürdüğü bildirildi.

        BOŞANMA DAVASINA KIZMIŞ

        Nuri Çamur´un birkaç gün önce eşinin kendisine boşanma davası açtığını öğrendiği, bu nedenle konuşmak için de kayınbiraderinin evine gittiği, çıkan tartışmada da silahını çekip ateş ettiği belirtildi. Nuri Çamur'un daha önce de eşini tehdit ettiği, evine dönmeye zorladığı ifade edildi.

        CENAZESİ İSTANBUL'A GÖNDERİLDİ

        Adli Tıp Kurumu´ndaki otopsilerinin ardından cenazeleri yakınları tarafından teslim alınan Dilek Çamur ile kız kardeşi Ayşe Kılıç, Espiye ilçesi Kurugeriş köyünde öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

        Damla Çubukçu'nun cenazesinin ise götürüldüğü İstanbul'da toprağa verileceği bildirildi.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Haberi Hazırlayan: Alper Uruş
        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa