Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Erkan Özerman'a veda günü - Magazin haberleri
        • 1

          Bir süredir kanserle mücadele eden organizatör ve menajer Erkan Özerman 86 yaşında hayatını kaybetti. Özerman için Zincirlikuyu Camii’nde helallik alındı.

        • 2

          Törene, Erkan Özerman’ın kardeşleri Mehmet Volkan Özerman ile Nurkan Tekelioğlu, emekli mankenler Engin Koç ve Yusuf Azuz, manken Ece Gürsel, 1988 güzeli Sibel Tan Arıkan, şarkıcı Ege, yapımcı İzzet Öz ve sevenleri katıldı.

        • 3

          "EŞİ BULUNMAZ BİR İNSANDI"

          Cenaze törenine katılan emekli manken Engin Koç; "Best Model'de çalıştık. Kendisi kurucu başkandı. Eşi bulunmaz bir insandı. Türkiye’ye çok şeyler kazandırdı. Moda sektöründe sanat camiasında gerek yurtdışına gerkse burada. Çok kalender bir insandı, iyiliksever, işini çok iyi yapan yeniliğe açık bir insandı. AlLah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun" dedi.

        • 4

          "ERKAN AĞABEY HER ZAMAN KALBİMİZDE"

          Erkan Özerman’ın 1988 yılında düzenlediği ilk Best Model of Turkey yarışmasında kraliçe seçilen Sibel Tan Arıkan ise; "Erkan ağabeyin ilk yarışmasının kraliçesiyim. Best Model of Turkey. Onun bana verdiği tacı o seneden sonra devamlı bir gururla taşıdım. Her yerde bunun faydasını gördüm. Erkan ağabey anlatılamayacak kadar dolu dolu bir insandı. Mankenlik yarışmasında jüride bulundum ve gurur duydum. Bu tacı en güzel şekilde gençlerimize aktarmayı taşımayı hedefliyoruz. Erkan ağabey her zaman kalbimizde tacı da baş tacımız olarak kalacaktır. Huzur içinde uyusun. Büyük bir devir kapandı" diye konuştu.

        • 5

          Helallik alınmasının ardından Erkan Özerman’ın tabutu omuzlara alınarak toprağa verilmek üzere Kocaeli'ine götürüldü.

        • 6

          Erkan Özerman'ın cenazesi, İzmit Uzuntarla Merkez Mezarlığı'nda defnedildi. Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman da cenazeye katılarak, Özerman'ın yakınlarına başsağlığı diledi.

        • 7

          "BABASININ YANINA GÖMÜLMEK İSTEDİ"

          Erkan Özerman çocukluğunun geçtiği iki katlı evin önünde gazetecilere açıklamalarda bulunan kuzeni Mehdi Nüzhet Çetinbaş; "Erkan ağabey ailemizin bir ferdi. Halamızın oğlu olur kendisi. Onun için buradayız, son vazifemizi yerine getirmek üzere. Arkamda gördüğünüz evde onun çocukluğu geçti. Kendisi 4-5 yaşlarına kadar köyde kaldı. Çocukluğu burada geçtiği için köye çok bağlıydı. Sürekli boş vakitlerinde, bayramlarda buraya gelirdi. Vefat ettiğinde de köye defnedilmek istemişti. Biz de son vazifemizi yerine getirdik. Babasının yanına gömülmek istedi" dedi.

        • 8

          VASİYETİNİ DEĞİŞTİRMİŞTİ

          Erkan Özerman, 2013'teki bir söyleşi de öldükten sonra yakılmak istediğini açıklayarak bunu vasiyet ettiğini dile getirerek şunları söylemişti; "Teşvikiye Camii'nde herhangi bir tören yapmayın, istemiyorum. Törensiz yolcu edin dedim. Çünkü o törenler o kadar kokteyl salonlarına benziyor ki insanlar orada birbirlerine kartvizitini verip randevulaşıyorlar ve televizyonlarda reklam yaptırıyorlar. Bu kadar maskaralığı ben istemem. Beni yaksınlar! Yakmasalar ne yapacaklar ki? Getirecekler annemin babamın mezarının içine koyacaklar" açıklamasını yapmıştı.

        • 9

          Erkan Özerman, vefat etmeden kısa bir süre önce vasiyetini değiştirdi. Habertürk'ün edindiği bilgilere göre; Özerman, cenazesinin İzmit'teki aile mezarlığına defnedilmek istediğini söyledi.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa