Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Emmy Rossum: Kızımın antikorları oluştu! - Magazin haberleri
        • 1

          2015 yılında yapımcı Sam Esmail ile nikah masasına oturan Amerikalı oyuncu Emmy Rossum, mayıs ayında bebeğini kucağına alarak büyük bir sevinç yaşamıştı.

        • 2

          Kız bebek dünyaya getiren Rossum, önceki gün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla takipçilerini koronavirüs aşısı olmaya davet etti.

        • 3

          "HAMİLEYKEN AŞI OLMUŞTUM"

          İki aylık olan kızıyla birlikte objektif karşısında poz veren 34 yaşındaki oyuncu, gönderisine, "Hamileyken aşı olmuştum. Sadece sağlıklı ve güzel bir bebeğe sahip olmakla kalmadık, aynı zamanda kızımızın şimdi antikorlarının oluştuğunu da öğrendik. Kısacası, aptalca bir sorumsuzluk içine girmeyi bırakın ve aşınızı olun." notunu düştü.

        • 4

          HAMİLELİK SÜRECİNİ GİZLİ TUTTU

          Öte yandan yapımcı Sam Esmail ile mutlu bir evlilik sürdüren Amerikalı oyuncu, hamilelik sürecini gizli tutmuştu.

          Mutlu haberi Instagram hesabından yaptığı paylaşımla duyuran Emmy Rossum, doğumun 24 Mayıs'ta gerçekleştiğini açıklamıştı. Rossum, paylaşımında, "Güneşli bir pazartesi sabahı, saat 08.13'te kızımızı karşıladık." ifadelerini kullanmıştı.

        • 5

          BEBEĞİNİN AYAK İZİNİ PAYLAŞTI

          Hamilelik pozlarının yanı sıra bebeğinin ayak izini gösteren bir fotoğraf da yayınlayan ünlü oyuncunun kareleri, kısa sürede takipçilerinden yoğun ilgi görmüştü.

        • 6

          ALTIN KÜRE ÖDÜLLERİ'NE ADAY GÖSTERİLMİŞTİ

          Tam adı Emmanuelle Grey Rossum olan oyuncu, 'Shameless' dizisindeki rolüyle Altın Küre Ödülleri'ne aday gösterilmişti. Rossum, dizisinde altı kardeşin en büyüğü ve tüm sorumluluğu alan 'Fiona Gallagher' karakterini canlandırmıştı.

          Ünlü yıldız, 'Shameless'a 2019 yılında veda etmişti.

        • 7

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa