Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Emma Thompson: Ölümden korkmuyorum - Magazin haberleri
        • 1

          62 yaşındaki İngiliz oyuncu Emma Thompson, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Vogue Dergisi için objektif karşısına geçen Thompson, sinema dünyasındaki "gençlik ve güzellik" anlayışına meydan okudu.

          Zayıf ve şık görünmeye çalışmaktan rahatsız olduğunu ifade eden Emma Thompson, çok fazla ciddiye alınmak istemediğini belirtip, "Biraz eğlenmek istiyorum" dedi.

        • 2

          "ÖLÜMDEN KORKMUYORUM"

          Ölümden korkmadığını dile getiren ünlü oyuncu, 60 yaşına girdiği günden beri her günü sanki son günüymüş gibi yaşadığını anlattı.

          Thompson, konuyla ilgili, "Artık gerçekten de korkmuyorum. Evet, korktuğum bazı şeyler var ama mesela ölümden korkmuyorum" açıklamasını yaptı.

          "Her an ölebilirmişim gibi geliyor" diyen ünlü isim, "Sonra Covid-19 ortaya çıktı. Zatürre oldum, dikkatli olsam daha iyi olur diye düşündüm. Bu hastalıktan herkes ölebilir" şeklinde konuştu.

        • 3

          Thompson, 26 yıldır birlikte olduğu eşi Greg Wise ile ilişkisi hakkında da birlikte geçirdikleri son 4 yılın "en iyisi" olduğunu belirtti. Oyuncu, eşinin kendisini daha iyi bir insan haline getirdiğini de sözlerine ekledi.

        • 4

          OSCAR ÖDÜLLÜ

          İngiliz oyuncu Emma Thompson, 1993 yılında "Howards End" filmiyle En İyi Kadın Oyuncu Oscar'ını kazanmıştı.

          İlk evliliğini meslektaşı Kenneth Branagh ile yapan Thompson, 2003 yılında kendisi gibi oyuncu olan Greg Wise ile nikah masasına oturmuştu. Gaia Romilly ve Tindyebwa Agaba adında iki çocukları bulunan çiftin mutlu evlilikleri sürüyor.

        • 5
        • 6
        • 7

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa