Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Duygu Sarışın net konuştu: Bu konulara girmeyelim lütfen! - Magazin haberleri
        • 1

          Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre; Duygu Sarışın, önceki gün Tersane İstanbul'da gerçekleşen Contemporary İstanbul'a katıldı. Sergi açan arkadaşını yalnız bırakmayan Sarışın, basın mensuplarıyla sohbet etmeyi de ihmal etmedi.

          "SANAT ESERLERİNİN OLDUĞU HER YERDE OLACAĞIM"

          Kendisi gibi oyuncu olan Çağatay Ulusoy ile aşk yaşayan Duygu Sarışın, "Arkadaşımın bir eseri, çok zahmetli ve kıymetli. Bu 'Bahara merhaba' açılışı, asıl büyük organizasyon eylül ayında olacak. O zaman da görüşürüz. Ben sanat eserlerinin olduğu her yerde olacağım." dedi.

        • 2

          "BU KONULARA GİRMEYELİM LÜTFEN!"

          Nikah masasına oturup, anne olmak isteyen oyuncunun, sevgilisinin evliliğe mesafeli tutumuyla hüsrana uğradığı iddia edilmişti. Ortaya atılan söylentiler hakkında da konuşan Sarışın, "İlişkimiz iyi gidiyor. Hiç öyle bir şey yok. Bu konulara girmeyelim lütfen." demekle yetindi.

        • 3

          "KALPLERİMİZ NASIRLAŞTI"

          Ayrıca yaklaşık 5 yıldır aşk yaşayan Çağatay Ulusoy ile Duygu Sarışın'ın geçtiğimiz aylarda ayrıldıkları konuşulmuştu.

          Bunun üzerine Ulusoy, kariyer planlaması nedeniyle sevgilisiyle ayrıldığı ve Sarışın'ın evi terk ettiği iddiaları ile ilgili açıklama yapmıştı.

          Çağatay Ulusoy, "Yokmuş gördüğünüz gibi. Bu haberler sık çıkmaya başladı. Bizim kalplerimiz nasırlaştı. Gülüp, geçiyoruz ama ailelerimiz üzülüyor. Etrafımızda bu mevzulara hassas bakan insanlar var." demişti.

        • 4

          "HER İLİŞKİDE TARTIŞMALAR OLUR"

          Duygu Sarışın da muhabirlerin "5-6 kez ayrılıp, barıştığınıza dair haberler çıktı. Bu haberler sizi üzüyor mu?" sorusuna yanıt vermişti.

          Ünlü oyuncu, "Sizin gazeteci arkadaşlarınız yazıyor. Yoksa 3-4 kere ayrılıp, barışacak tipler değiliz. Her ilişkide tartışmalar olur, kardeşimle bile tartışıyoruz bazen. Biz ayrılmadık ki..." ifadelerini kullanmıştı.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa