Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Burak EMEK/ DİYARBAKIR, (DHA)DİYARBAKIR´ın Sur ilçesinde polis ekipleri, yeni yapıların camlarını kırarak 4 prefabrik konteyneri yaktığı şüphesiyle R.A. (27) ve A.E.´yi (27) gözaltına aldı. Yakalanan şüphelilerin çok sayıda suç kaydı olduğu öğrenildi.

        Olay, sabah saatlerinde Sur ilçesi Hasırlı Mahallesi´nde meydana geldi. İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri devriye görevi yaptıkları sırada R.A. ve A.E.´yi fark etti. Ekipler, yaptıkları incelemede yapıların camlarının kırık olduğunu belirledi. Ayrıca bölgeden yükselen dumanların olduğunu fark eden polis, durumu itfaiye erlerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler, 4 prefabrik konteynerin yanması üzerine müdahale etti. Yangın kontrol altına alınarak söndürüldü. Ölen ya da yaralanan olmadığı yangında gözaltına alınan ve yapıların camlarını kırarak yangın çıkardığı değerlendirilen R.A. ve A.E.´nin emniyetteki işlemleri sürüyor. Şüphelilerin çok sayıda suç kaydının olduğu öğrenildi.(DHA)DHA-Güvenlik Türkiye-Diyarbakır Burak EMEK

        2022-05-17 18:05:10

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Diyarbakır İlçeleri
        Tüm Diyarbakır Haberleri
         Diyarbakır

        Diyarbakır

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa