Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Demet Özdemir: Yüz yogası yapmaya başladım - Magazin haberleri
        • 1

          Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Şarkıcı Oğuzhan Koç ile aşk yaşayan Demet Özdemir (29), önceki gün Levent'te objektiflere yansıdı. Muhabirlerle sohbet eden Özdemir'in yüz yogasına başladığı öğrenildi.

          Ünlü oyuncu, sporun yanı sıra yüz yogasının da çok faydalı olduğunu ifade etti.

        • 2

          "ERKEN TANI ÇOK ÖNEMLİ"

          Ayrıca Anadolu Sağlık Merkezi'nin Anadolu Efes Spor Kulübü iş birliğiyle hayata geçirdiği Pembe Top Sahada projesinin bu yılki gönüllü destekçisi Demet Özdemir olacak.

          Konuyla ilgili konuşan Özdemir, "Ben eskiden o salonlarda dans ediyordum, şimdi top atacağım. Benim için gurur duyacağım bir gün olacak. Aslında bu konu hakkında pek bilgim yoktu ama bu sayede çok şey öğrendim. Kanser korkutucu geliyor ama erken tanı çok önemli. Onun için herkesin yapması gerekiyor. Yoğunluktan dolayı bazen unuttuğum oluyor ama ben de elimden geldiğince kontrollerimi yaptırıyorum." diye konuştu.

        • 3

          "HABERİMİZ YOK!"

          Öte yandan kısa bir süre önce Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç hakkında ayrılık iddiası ortaya atılmıştı. İkilinin aralarındaki anlaşmazlıklardan dolayı yollarını ayırdığı ileri sürülmüştü.

          Basına yansıyan haberlerin ardından Özdemir, iddialara jet hızıyla yanıt vermişti. Güzel oyuncu, "Bizim bundan haberimiz yok ama?" sözleriyle çıkan söylentileri yalanlamıştı.

        • 4

          ÇEŞME'DE BELGELENMİŞTİ

          Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç'un birlikteliği, 2021'in ilk günlerinde ortaya çıkmıştı. Aşk, dört günlük sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu yılbaşında Çeşme'de tatil yapan ikilinin fotoğraflarının çekilmesiyle belgelenmişti.

          "GÜZEL BİR SÜRECİN ARİFESİNDEYİZ"

          Oğuzhan Koç, ocak ayında, "Güzel bir sürecin arifesindeyiz." diyerek, Özdemir ile aşklarını duyurmuştu. Koç'un aşkını ilan etmesinin ardından ikili, beraberliklerini sosyal medyaya taşımıştı.

        • 5

          "AYNI EVDE YAŞAMIYORUZ"

          Demet Özdemir, sevgilisi Oğuzhan Koç ile aynı evde yaşadıklarına dair çıkan iddialara da yanıt vermişti. Söylentileri yalanlayan Özdemir, "Oğuzhan ile aynı evde yaşamıyoruz." demişti.

        • 6

          ESKİ SEVGİLİSİNİN ARKADAŞI

          Şarkıcı, yaklaşık dört yıl birliktelik yaşadığı oyuncu Yağmur Tanrısevsin ile yollarını ayırmasının ardından, "Aşka küsmedim, aşka küsülür mü hiç? Hayat devam ediyor." açıklamasını yapmıştı.

          'İHANET' İDDİALARI

          Özdemir, 2017’de Oğuzhan Koç'un programına katılmıştı. Ünlü oyuncu, Oğuzhan Koç’u 4 Eylül 2019’da verdiği konsere de yalnız bırakmamıştı. Konsere o dönem Koç'un sevgilisi Yağmur Tanrısevsin de katılmıştı. Konserden 3 ay sonra ikili ayrılık kararı almıştı.

        • 7

          Yağmur Tanrısevsin ile Ekim 2019'da ayrılan Koç'un, bir ay sonra Emirgan'da Demet Özdemir ile görüntülenmesi ihanet iddialarını da beraberinde getirmişti.

          Aynı mekandan çıkan ikiliden Demet Özdemir, kısa bir süre sonra yolda taksiden inip, Koç'un aracına binmişti. İkili, beraber şarkıcının Beykoz'daki evine giriş yapmıştı. Bu gelişmeler üzerine Yağmur Tanrısevsin, sıkı dostu olan Demet Özdemir'i sosyal medyada takipten çıkmıştı.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa