Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Demet Akalın: Kimse 'param yok' demesin! - Magazin haberleri
        • 1

          Yaptığı açıklamalarla sık sık adından söz ettiren popçu Demet Akalın, koronavirüs pandemisi nedeniyle 17 günlük kapanmanın öncesinde tatile giden vatandaşlar hakkında konuştu.

        • 2

          "HERKESİN EVİ VAR"

          49 yaşındaki Akalın, "2 milyona yakın vatandaşımız tatil beldelerine ve memleketlerine gitti. Kimse 'param yok' demesin. Vallahi herkesin Bodrum'da evi var" ifadelerini kullandı. Akalın'ın bu açıklaması sosyal medyada gündem oldu.

        • 3

          "FATURALARIMI ÖDEYEBİLMEK İÇİN ARABAMI SATTIM!"

          Akalın'ın sözlerine meslektaşı Rober Hatemo'dan cevap geldi. Hatemo, "Yani 'susayım' diyorum ama bir yere kadar... Bir de emir kipiyle cümle kuruluyor, daha deli oluyorum. Sırf fatura ve KDV'leri ödeyebilmek için arabamı, saatimi sattım. Yanlış düşünüyorsun arkadaşım, Türkiye 2 milyon değil!" ifadelerini kullandı.

        • 4

          "ANNELER-BABALAR UYARIYORUM"

          Öte yandan geçtiğimiz haftalarda Demet Akalın'ın kızı Hira, 'Uzunmakarna' adıyla bilinen TikTok fenomeni Özgür Balakar'ın canlı yayınına annesinin kredi kartından 7 bin TL göndermişti.

          Durumu fark eden Akalın, isyan etmişti. Şarkıcı, konuyla ilgili, "Bu nasıl bir sahtekarlık, bu nasıl bir soygunculuk arkadaşım! Hayatımda böyle bir şey görmedim! TikTok'ur gel sen kredi kartı başka bir telefona tanımlı ve sen çocuğun hesabından 7 bin lira al! Arkadaşlar, anneler, babalar uyarıyorum; hesabımdan sürekli para çekiliyor" ifadelerini kullanmıştı.

        • 5

          "DERDİMİZ PARA OLSUN"

          Demet Akalın'ın açıklamalarının ardından Özgür Balakar da şu şekilde konuşmuştu:

          Ben bugün canlı yayında yüzüme maske yapıyorum, makyaj yapıyorum... Canlı yayında büyük hediyeler gönderildi. Ben de teşekkür ettim. Hediyeleri gönderen H.K. isimli bir kullanıcı adıydı.

          Profilinde sadece 'Hira' yazıyor. Bana dediler ki 'O Demet Akalın'ın kızı.' Ben de daha önce Demet ablaya gitmiştim. Hira'yı da görmüştüm. Ben de canlı yayında 'Teşekkürler Hira'cığım. Sen isen bir tane gül gönder' dedim.

          Gülün de fiyatı 30 kuruş falan... Bugün de öğrendim ki olanlardan Demet Akalın'ın haberi yokmuş. Hira, bana onları göndermiş. Bu benim harcadığım bir şey değil. Hediyeleri kimsenin hesabından zorla çekmiyorsunuz! Merak etme Demet abla, başına gelen olaya üzüldüm. Bize 'Soyguncu' demen kalbimi kırdı. Ben kimseden bir şey talep etmedim. Geri atarım Demet abla, sakinleş. Derdimiz para olsun...

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa