Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Demet Akalın'dan Can Yaman'ın eski sevgilisi Diletta Leotta'ya: Kız da güzel olsa içim yanmaz!
        • 1

          Can Yaman'ın, Ocak ayında ünlü spor spikeri Diletta Leotta ile aşk yaşadığı ortaya çıkmıştı. İtalyan magazin dergisi Chi, çiftin bir mekanda baş başa romantik anlar yaşarken çekilen fotoğraflarını yayınlayarak, sürpriz aşkı belgelemişti.

        • 2

          GÖKYÜZÜNDEN EVLENME TEKLİFİ

          Kısa bir süre içinde sevgilisine evlenme teklifi de eden Yaman, bir uçağın arkasına taktırdığı, "Diletta benimle evlenir misin? Seni seviyorum, Can..." yazılı İtalyanca sözleri Roma'da uçurtmuştu.

        • 3

          DUDAK DUDAĞA GÖRÜNTÜLENDİ

          Ancak ikili ile ilgili şaşırtan bir gelişme yaşandı. Yaman'la yakın zamanda nikah masasına oturması beklenen Leotta ile İtalya 1. Futbol Ligi (Serie A) ekiplerinden Roma'nın başkan yardımcısı Ryan Friedkin, dudak dudağa görüntülendi.

          GÖZLER CAN YAMAN'A ÇEVRİLDİ

          İtalya'da yayın yapan 'OGGI' dergisi, Leotta ile Friedkin'ın romantik anlar yaşarken çekilen fotoğraflarını yayınladı. Ortaya çıkan görüntüler sonrası tüm gözler Can Yaman'a çevrildi. Yaman ile Leotta'nın birlikte çekildiği fotoğrafların hala sosyal medya hesaplarında yer aldığı da görüldü.

        • 4

          "KIZ DA GÜZEL OLSA!"

          Ünlü şarkıcı Demet Akalın çıkan haberlerin ardından, "Kız da güzel olsa içim yanmaz. O çirkinlikle paylaşılmıyor. Her zaman diyorum çirkin şansı" yorumunu yaptı. Akalın'ın bu paylaşımı sosyal medyada olay oldu.

        • 5

          28 BİN DOLARLIK YÜZÜK

          Öte yandan geçtiğimiz günlerde Diletta Leotta'nın sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımda Yaman'ın kendisine aldığı tektaşı dikkat çekmişti. Can Yaman'ın, yüzük için 28 bin dolar (228 bin TL) ödediğine ilişkin iddialar İtalyan basınında yer almıştı.

        • 6

          ROMA'DAKİ AŞK YUVASI

          Ünlü çift, geçtiğimiz haftalarda da yeni evlerine taşınmıştı. Yaman ile Leotta, İtalya'nın Roma kentindeki aşk yuvalarından mutluluk pozu vermişti. Leotta, fotoğraflarını "Çikolata severler" notuyla Instagram hesabından takipçileriyle paylaşmıştı.

          İMAJ DEĞİŞTİRDİ

          'Sandokan' adlı dizi ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan ünlü oyuncunun son hali ise sevenlerini şaşırtmıştı. Yaman'ın saçlarını ve sakalını uzatarak, imaj değiştirdiği görülmüştü.

        • 7

          BÖLÜM BAŞINA 100 BİN EURO

          İtalya'da dizi anlaşması yapan Yaman'ın ülke çapında popülerliğini arttırmak için Diletta Leotta ile reklam aşkı yaşadığı iddia edilmişti. Yaman, 10 bölüm olarak tasarlanan dizide başrolde olacak. Ünlü oyuncu, 'Sandokan' dizisinden bölüm başına da 100 bin Euro alacak.

        • 8

          DILETTA LEOTTA HAKKINDA

          İtalyan sunucu Diletta Leotta, 16 Ağustos 1991 yılında İtalya'nın Katanya ilçesinde dünyaya geldi.

          29 yaşındaki Diletta Leotta, 1,75 cm boyunda. Leotta, 2018-2019 sezonundan bu yana DAZN için Serie A yayınlarını sunuyor.

          Leotta, daha önce, Sky Sport'ta Gianluca Di Marzio ve Luca Marchegiani ile Serie B maçlarını sunmuştu.

          Ünlü spor spikerinin Instagram'da 7 milyondan fazla takipçisi bulunuyor.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa