Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Daria Kyryliuk kötü günleri unutmaya çalışıyor - Magazin haberleri
        • 1

          Habertürk'ten Hakan Yağcı'nın haberine göre; İzmir'in Çeşme ilçesinde bir plajda darp edildiğini iddia eden Ukraynalı model Daria Kyryliuk, yaşanan olaylardan sonra sevgilisi Baran Güneş ile İstanbul'a döndü.

        • 2

          Olayı unutmaya çalışan çiftin, rotasını Bodrum'a çevirerek, tatillerine kaldığı yerden devam ettiği ortaya çıktı.

        • 3

          Önceki akşam Gümüşlük'teki bir balıkçıda arkadaşlarıyla birlikte görüntülenen ikili, kötü günleri unutmaya çalışıyor.

        • 4

          NE OLMUŞTU?

          Ukraynalı model Daria Kyryliuk, sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafla, kendisi ve beraberindekilerin, tatil için gittikleri İzmir'in Çeşme ilçesinde bulunan plajdaki güvenlik görevlileri tarafından darbedildiklerini öne sürmüştü.

        • 5

          Olaya ilişkin Çeşme Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatılırken, Kyryliuk'u darbettiği iddiasıyla 1 kişi gözaltına alınmış, zanlı, emniyetteki ifadesinin ardından savcılık talimatıyla serbest bırakılmıştı.

        • 6

          Geçtiğimiz günlerde Çeşme Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatıyla İstanbul'a gelerek, Bakırköy Adalet Sarayı'nda ifade veren Ukraynalı model Kyryliuk, Habertürk TV'de Meltem Acet'e konuşmuştu.

        • 7

          Kyryliuk, o gece yaşadıklarını şöyle anlatmıştı:

          Erkek arkadaşımla birlikte Çeşme'deki bir plaja gittik. Gece saat 10-11 civarında otoparka gittik. Yanımızdaki arkadaşlarımız ile plajdaki güvenlik personeli arasında bir tartışma çıktı. Tartışmanın sebebini bilmiyorum. Bu tartışma sebebiyle, güvenlik görevlileri bize yumruk attı.

        • 8

          Arkadaşlarımızla oradaydık ve kavga çıkınca güvenlik görevlilerinin sayıları arttı. Sebebini bilmediğimiz bir şekilde bizi darp etmeye devam ettiler. Plaj işletmecileri, ünlerine bir lekelenme gelmesin diye bunu asla kabul etmiyor. Plaj yetkililerinin yaptıklarını kabul etmelerini ve özür dilemelerini bekliyorum. Konuyla ilgili hukuki işlemleri de takip edeceğim.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa