Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Politika Son Dakika: Şampiyon Beşiktaş'a tebrik yağmuru! Cumhurbaşkanı Erdoğan... - Haberler

        Cumhurbaşkanı Erdoğan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Spor Toto Süper Lig 2020-2021 sezonu şampiyonu olan Beşiktaş'ı ve tüm Beşiktaş taraftarını canı gönülden tebrik ediyorum." ifadesini kullandı.

        ŞENTOP: GÖNÜLDEN TEBRİK EDİYORUM

        TBMM Başkanı Mustafa Şentop: Spor Toto Süper Lig 2020-2021 sezonu şampiyonu Beşiktaş'ı, Başkan ve yöneticilerini, sezon boyunca ter döken futbolcularını, teknik direktör ve ekibini, bütün Beşiktaş taraftarını canı gönülden tebrik ediyorum.

        BJK BAŞKANI ÇEBİ'YE KUTLAMA TELEFONU

        TBMM Başkanlığından yapılan açıklamaya göre TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi'yi telefonla aradı.

        Çebi'ye tebriklerini ileten Şentop, futbolcuları ve tüm Beşiktaş camiasını yürekten kutladığını söyledi.

        Şentop ayrıca saha da ter döken Beşiktaş oyuncularına da selamlarını iletti.

        Bu arada Şentop, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda da "Spor Toto Süper Lig 2020-2021 sezonu şampiyonu Beşiktaş'ı, Başkan ve yöneticilerini, sezon boyunca ter döken futbolcularını, teknik direktör ve ekibini, bütün Beşiktaş taraftarını canı gönülden tebrik ediyorum." ifadelerini kullandı.

        OKTAY: BEŞİKTAŞ VE TARAFTARLARINI GÖNÜLDEN KUTLUYORUM

        Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay: 2020-2021 Sezonu Spor Toto Süper Lig Şampiyonu Beşiktaş ve taraftarlarını gönülden kutluyorum. Çok çekişmeli geçen ve müthiş bir finalle neticelenen sezonda centilmence mücadele eden tüm takımlarımızı gönülden tebrik ediyor, yeni sezonda hepsine başarılar diliyorum.

        REKLAM

        ALTUN: BEŞİKTAŞ CAMİASINI TEBRİK EDİYORUM

        İletişim Başkanı Fahrettin Altun: 2020-2021 sezonu Spor Toto Süper Lig şampiyonu olan Besiktaş'ı ve Beşiktaş camiasını tebrik ediyorum. Süper Lige katkı sunan tüm takımlarımızı ve futbol severleri de kutluyorum.

        KALIN: BEŞİKTAŞ'I TEBRİK EDİYORUM

        Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın: Spor Toto Süper Lig 2020-2021 sezonu şampiyonu olan Besiktaş'ı tebrik ediyorum.

        KILIÇDAROĞLU: BEŞİKTAŞ'I YÜREKTEN KUTLUYORUM

        CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu: Pandemi etkisi altında zor şartlarda mücadele eden tüm takımlarımızı ve bu zorlu mücadele sonunda 2020-2021 Süper Lig şampiyonu olan Besiktas’ı yürekten kutluyorum.

        ÇAVUŞOĞLU: BEŞİKTAŞ'I TEBRİK EDİYORUM

        Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu: 2020-2021 Spor Toto Süper Lig Sezonu Şampiyonu Besiktaş’ı tebrik ediyorum.

        MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI: KUTLUYORUZ

        Bakanlıktan yapılan açıklamada, "Spor Toto Süper Lig 2020-2021 sezonu şampiyonu olan Beşiktaş'ın başta silah ve mesai arkadaşlarımız olmak üzere tüm taraftarlarını kutluyoruz." ifadelerine yer verildi.

        SAĞLIK BAKANI KOCA: SEVİNÇLERİ PAYLAŞIRKEN RİSKTEN UZAK DURALIM

        Sağlık Bakanı Fahrettin Koca: Süper Lig şampiyonu belli oldu. Beşiktaş’ı ve taraftarını kutluyoruz. An itibariyle, Beşiktaş camiasının salgınla mücadelenin sıkı taraftarı olmayı sürdüreceğine inanıyorum. Sevinçleri paylaşırken riskten uzak duralım.

        AKŞENER: AVRUPA'DA ÜLKEMİZE BAŞARILAR KAZANDIRMASINI DİLİYORUM

        İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener: Süper Lig 2020-2021 Sezonu Şampiyonu

        Besiktas'ı, futbolcularını, teknik heyetini ve tüm taraftarlarını tebrik ediyor, önümüzdeki sezon Avrupa’da ülkemize başarılar kazandırmasını diliyorum...

        KARAMOLLAOĞLU: BAŞARILARIN DEVAMINI DİLİYORUM

        Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu: Tebrikler Beşiktaş. 2020-2021 Sezonu Süper Lig Şampiyonu olan #Beşiktaş yönetimini, teknik heyetini, futbolcularını ve taraftarlarını canı gönülden kutluyor, başarılarının devamını diliyorum.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa