Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünya Cinsel istismar ile suçlanan Prens Andrew'ın ilginç takıntısı
        • 1

          Kraliçe II. Elizabeth'in oğlu Prens Andrew'un cinsel taciz iddiaları ve intihar eden milyarder Jeffrey Epstein ile bağlantısı uzun zamandır tartışılıyordu.

          İngiliz Kraliyet Ailesi üyelerinden Prens Andrew uzun zamandır cinsel taciz suçlamalarıyla karşı karşıya kalsa da, Ghislaine Maxwell'in suçlu bulunduğu seks ticareti davası sonrası ilk kez yargılanma riski ile karşı karşıyaydı.

        • 2

          Seks ticareti ile suçlanan ve 2019'da hücresinde intihar eden Epstein ile 2010 yılına kadar yakın arkadaş olan Prens Andrew, o dönem henüz 17 yaşındaki Virginia Giuffre Roberts'ı cinsel ilişkiye zorlamakla suçlanmış ancak iddialar reddedilmişti.

          Epstein'ın mağdurlardan biri olan Virginia Giuffre BBC Panorama'ya çıkarak yaşadıklarını anlatmış ve Prens Andrew'un kendisini cinsel ilişkiye zorlandığını tekrarlamıştı.

        • 3

          Prens Andrew'un, ABD'de yöneltilen cinsel saldırı suçlamasında yargılama muafiyeti olmadığı yönündeki kararın ardından da annesi Kraliçe II. Elizabeth tarafından tüm askeri unvanları geri alınmış ve yargılandığı davada savunmasını sivil bir vatandaş olarak yapacağı aktarılmıştı.

        • 4

          Prensin dava sürecine dair basının ilgisi sürerken, kraliyet ailesinin koruma timinde yer alan Paul Page bir belgeselde prensin ilginç takıntısını açıkladı.

        • 5

          Page prensin 60 civarında oyuncak ayıya sahip olduğunu ve tüm hepsinin özel bir sıraya göre dizili olduğunu iddia etti.

          Page "Yetkili kişide oyuncakların yataktaki konumunu gösteren bir kart vardı. Ayıları karta göre dizmeyen çalışanlara prens bağırıp hakaretler yağdırırdı. Sıra istediği gibi olmazsa çılgına dönerdi" dedi.

        • 6

          Prensin sözcü ve avukatlarından ise belgeseldeki diğer iddialara ilişkin açıklama yapılmadı.

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa