Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Chris Hemsworth-Elsa Pataky çiftinin ev partisi takipçilerini mest etti - Magazin haberleri
        • 1

          'Thor'un yıldızı Chris Hemsworth, model eşi Elsa Pataky ile birlikte koronavirüs endişesinden uzak bir şekilde Avustralya'daki evlerinde verdikleri partiyle dostlarıyla buluştu.

        • 2

          PARTİYE EN AZ 20 KİŞİ KATILDI

          Chris Hemsworth-Elsa Pataky çiftinin geçtiğimiz hafta sonu düzenlenlediği eğlenceye en az 20 kişi katıldı. Herkesin beyazlar içinde olduğu partide çekilen fotoğraflar sosyal medyada yayınlandı.

          Bu paylaşımların ardından Hemsworth ve Pataky'nin hayranları kısa sürede paylaşımlara binlerce yorum yaptı.

        • 3

          Ünlü çiftin fotoğraflarına dünyanın çeşitli ülkelerinde yaşayan birçok takipçi, "Onların yaşadığı bambaşka bir hayat" yorumunu yaptı.

          Brezilya'dan yazan bir sosyal medya kullanıcısı, "Covid-19'un artık olmadığı bir ülkede yaşamak harika olmalı. Brezilya bu gerçeklikten çok uzakta" diye yazdı.

        • 4

          "ÇOK KISKANDIM"

          Kanada'da yaşadığını belirten bir başka takipçi de, "Çok eğleniyorlar gibi görünüyorlar. Arkadaşlarınızla takılmanızı çok kıskandım" ifadelerini kullandı. Aynı kişi, Kanada'nın Ontario kentinde kendilerinin evde arkadaşlarıyla birlikte vakit geçiremediklerini belirtip, hayatın eskiye dönmesine duyduğu özlemi ve bunun için dua ettiklerini belirtti.

        • 5

          "FARKLI BİR HAYAT YAŞIYORLAR"

          Ünlü çiftin bir başka takipçisi de, "Bir soru soracağım, Avustralya'da pandemi yok mu? İltica edeceğim de..." diye yazdı. Bir sosyal medya kullanıcısı da Avustralya'nın uzun süre Covid-19 ile mücadele ettiğini hatırlatıp, ünlü çiftin farklı bir hayat yaşadığını yazdı.

          İspanyol olan Pataky'nin ülkesinden yazan birçok takipçi de Avustralya'da pandemi olup olmadığını ya da varsa bitip bitmediğini merak ettiklerini yazdı.

        • 6

          Koronavirüsün dünyaya yayılmasından sonra Avustralya'da insanların toplanması ya da buluşması kısıtlanmıştı. Bu kurallar, geçtiğimiz aylarda esnetilmeye başlanmıştı.

        • 7

          ÜÇ ÇOCUKLARI VAR

          Öte yandan 2011 yılından beri Marvel filmlerinde 'Thor' karakterini canlandıran ünlü aktör Chris Hemsworth, 2010'da model Elsa Pataky ile nikah masasına oturmuştu. Ünlü çiftin; Rose, Sasha ve Tristan adında üç çocuğu bulunuyor.

        • 8

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa