Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Charlize Theron kızlarıyla tatilde - Magazin haberleri
        • 1

          Gözlerden uzakta bir hayat yaşamayı tercih eden ünlü oyuncu Charlize Theron, nadir sosyal medya paylaşımlarından biriyle gündem oldu. Theron, iki kızıyla birlikte yatın güvertesinden denize atladığı anlarda çekilen videoyu Instagram'dan yayınlayarak, kural bozdu.

        • 2

          KIZLARIYLA TATİLDE

          Yatın üst güvertesinde kızları ile el ele tutuşan Charlize Theron, ardından metrelerce yükseklikten mavi sulara atlarken görülüyor. Paylaşımlarında nerede tatil yaptıklarını belirtmeyen ünlü oyuncunun gönderileri takipçilerinden çok sayıda beğeni aldı.

        • 3

          "HAYATIMDA KİMSE YOK"

          Öte yandan meslektaşı Sean Penn ile nişanlanıp, ayrılan Charlize Theron, geçtiğimiz aylarda beş yıldır hayatında kimsenin olmadığını açıklamıştı. Theron, 8 yaşındaki çocuğu Jackson ve 5 yaşındaki August’ı büyütürken yalnız yaşamaktan mutlu olduğunu söylemişti.

        • 4

          45 yaşındaki aktris, "5 yıldan fazla bir süredir kimseyle çıkmadım. Arkadaşlarımın, 'Bir radevuya gitmelisin, bu adamla tanışmalısın' demesine açığım." demişti.

        • 5

          Threron, "Çocuk sahibi olduğunuzda bu bir başka şeyin yerini alan bir şey ya da başka bir şeye daha az ilgi duymanıza neden olan bir şey değil. Önceliklerin yüksek talep gerektirdiği bir yerde olduğunu düşünüyorum. Ebeveyn olmak çok fazla işi beraberinde getiriyor." ifadelerini kullanmıştı.

          Charlize Theron, hiç biyolojik olarak anne olmadı fakat iki tane evlatlık çocuğu bulunuyor.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa