Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Charlize Theron: Cinselliğimi öne çıkarıp, arzulanan kadın olmamı istediler - Magazin haberleri
        • 1

          "The Monster" (Cani) filmiyle 2004 yılında Oscar kazanan Charlize Theron, hakkında bilinmeyenleri anlattı. Harper's Bazaar dergisine röportaj veren Theron, kariyerinin başında yaşadığı zorlukları açıkladı.

        • 2

          "CİNSELLİĞİMİ ÖN PLANA ÇIKARIP, ARZULANAN KADIN OLMAMI İSTEDİLER"

          İki çocuk annesi olan Charlize Theron, o dönemde yönetmenlerin kendisini sadece bir nesne olarak gördüklerini ve ne giyeceğine bile karıştıklarını söyledi.

          Theron, kariyerinin ilk yıllarında birlikte çalıştığı yönetmenlerin, kadınlığını, cinselliğini öne çıkarıp, arzulanabilir bir şekilde görünmesini istediklerini belirtti.

        • 3

          "BANA 'İŞTE, GİYECEĞİN ŞEY BU!' DERLERDİ"

          Ardından bu durumu "küçültücü" kelimesiyle ifade eden Charlize Theron, "Başlangıçta bu konuda hiçbir konuşma olmazdı. Bana 'İşte, giyeceğin şey bu!' derlerdi" ifadelerini kullandı.

          Röportajda özellikle adını vermediği bir yönetmenden söz eden oyuncu, onun bir proje sırasında durmadan kendisine prova yaptırdığını da anlattı.

        • 4

          O YÖNETMENİN KİMLİĞİNİ AÇIKLAMADI

          "Bu durumun benim cinselliğimle ilgili olduğu çok açıktı" şeklinde konuşan Charlize Theron, kariyerine başladığı dönemde bu durumun bir kural olduğunu da sözlerine ekledi.

          Theron, sözünü ettiği bu yönetmenin kim olduğunu ise net olarak açıklamadı.

        • 5

          "HAYATIMDA KİMSE YOK"

          Öte yandan Charlize Theron, geçtiğimiz aylarda hayatında kimsenin olmadığını açıklamıştı. Theron, 8 yaşındaki çocuğu Jackson ve 5 yaşındaki August’ı büyütürken yalnız yaşamaktan mutlu olduğunu söylemişti.

        • 6

          Aktris, "5 yıldan fazla bir süredir kimseyle çıkmadım. Arkadaşlarımın, 'Bir radevuya gitmelisin, bu adamla tanışmalısın' demesine açığım" demişti.

        • 7

          Threron, "Çocuk sahibi olduğunuzda bu bir başka şeyin yerini alan bir şey ya da başka bir şeye daha az ilgi duymanıza neden olan bir şey değil. Önceliklerin yüksek talep gerektirdiği bir yerde olduğunu düşünüyorum. Ebeveyn olmak çok fazla işi beraberinde getiriyor" ifadelerini kullanmıştı.

          Charlize Theron, hiç biyolojik olarak anne olmadı fakat iki tane evlatlık çocuğu bulunuyor.

          Fotoğraflar: AP, Reuters

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa