Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Can Yaman'a Tolga Güleç'ten büyük tepki: Şu dünyaya bir katkın olsun! - Magazin haberleri
        • 1

          Başrolünde yer aldığı 'Sandokan' adlı dizinin çekimleri için İtalya'da bulunan Can Yaman, geçtiğimiz haftalarda Türkiye ziyaretinin ardından tatiline orada devam ediyor.

        • 2

          Instagram'da 8,5 milyon takipçisi bulunan Yaman, konakladığı otelde verdiği pozları sosyal medya hesabından yayınladı. Ancak 31 yaşındaki oyuncunun, denize karşı jakuzi keyfi yaptığı ve kaslı vücudunu sergilediği pozları tepki çekti.

        • 3

          Bazı takipçileri, Can Yaman'ın Türkiye'de eş zamanlı başlayan ve devam eden orman yangınlarına yönelik paylaşımda bulunmamasını eleştirdi. Tepki gösteren isimler arasında Yaman'ın meslektaşı Tolga Güleç de vardı.

        • 4

          "EN AZINDAN İHTİYAÇ LİSTESİ PAYLAŞ!"

          Güleç, sosyal medya hesabından isim vermeden şu ifadeleri kulladı:

          Milyon takipçi yapmış vasıfsız kardeşim... Sana diyorum, yahu kime olacak! Herkesin içinde isim vermeyeyim şimdi, sonra salarsın üstüme 12-13 yaşındaki fanlarını. Bir katkın olsun şu dünyaya! Kardeş durmadan Instagram'da üstü çıplak fotoğraflarını paylaşıp etkileşim kasacağına, yapsana 2 paylaşım! En azından ihtiyaç listesi paylaş! Paylaş bir şey paylaş... Tamam en yakışıklı sensin, en iyi vücut sende tamam. Ne olur?

        • 5

          SEVGİLİSİYLE İSTANBUL'A GELMİŞTİ

          Öte yandan Can Yaman, evlilik hazırlığı yaptığı İtalyan spiker sevgilisi Diletta Leotta ile geçtiğimiz haftalarda Türkiye'ye gelmişti. Yaklaşık 7 aydır İtalya'da bulunan Yaman, rol aldığı dizinin çekimlerinin tamamlanmasının ardından soluğu İstanbul'da almıştı.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa