Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin AŞK SARHOŞU! Çağla Şıkel ile Nail Gönenli keyifli halleriyle dikkat çekti - Magazin haberleri
        • 1

          Habertürk'ten Volkan Özdemir'in haberine göre; Çağla Şıkel, Kuruçeşme'deki bir mekanda objektiflere yansıdı. Uzun zamandır adı aşk dedikodularına karışan ancak her fırsatta iddiaları yalanlayan Şıkel, bu kez yalanlamadı ve avukat Nail Gönenli ile birlikte bir mekanda eğlendi.

        • 2

          Gece yarısına doğru mekandan ayrılan Çağla Şıkel ile Nail Gönenli'nin yanında modacı Hakan Akkaya da vardı. Çıkışta basın mensuplarını fark eden Şıkel ve Gönenli, tam kapıdan çıkacakken mekanın içerisine geri girdi.

        • 3

          DUYMAMAZLIKTAN GELDİLER

          Mekanın başka çıkış kapısı olup olmadığını öğrenmeye çalışan Çağla Şıkel ile Nail Gönenli, olmadığını öğrenince ön kapıdan çıkma mecburiyetinde kaldı. Aşk sorularını yanıtlamayan ikili, gazetecilerin "Hayırlı olsun" cümlelerini duymamazlıktan geldi. Ardından Nail Gönenli'nin otomobiline binerek Etiler'deki bir mekanda eğlenceye devam ettiler.

        • 4

          Keyifli halleriyle dikkat çeken Çağla Şıkel'in mutluluğu, adeta gözlerinden okundu.

        • 5

          'ESKİ EŞ' SORULARINA YANIT

          Öte yandan geçtiğimiz haftalarda 2015'te boşanan, Uzay ve Kuzey adında iki oğlu bulunan Çağla Şıkel ile Emre Altuğ'un bir süredir aralarının bozuk olduğu ileri sürülmüştü. Ayrılık sonrası eski eşiyle dostluğunu sürdüren Şıkel, konuyla ilgili "Emre ile hiçbir sıkıntımız yok, aşırı iyi anlaşıyoruz. 'Maşallah' deyin" ifadelerini kullanmıştı.

        • 6

          "GÖRDÜĞÜNÜZ ZAMAN GÖRMÜŞ OLURSUNUZ" DEMİŞTİ

          Çağla Şıkel, gazetecilerin "Ne zaman yanınızda birini göreceğiz?" sorusuna ise "Gördüğünüz zaman görmüş olursunuz" yanıtını vermişti.

          Birliktelik yaşadığı zaman saklamayacağını belirten Şıkel, "Neden 'Beraberim' demeyeyim ki? Ben insanlarla tanışıyorum ama şu an için öyle biri yok" demişti.

        • 7

          Şıkel'e, yıllardır adı sürekli birileriyle yazıldığı hatırlatılıp, "Yanınızda kimseyi göremiyoruz..." denilmesi üzerine ünlü isim, "Evet, demek ki olmuyordur" ifadelerini kullanmıştı.

        • 8

          "İLİŞKİM OLURSA SAKLAMAM"

          Çağla Şıkel, muhabirlerin "Bizler mi, görüntüleyemiyoruz sizi?" ifadelerini kullanmaları üzerine "Öyle bir şey yok. Asla saklanmam" şeklinde konuşmuştu.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa