Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Burcu Esmersoy'dan 'Demet Akalın' açıklaması: Kalp kalbe karşı! - Magazin haberleri
        • 1

          Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Burcu Esmersoy (44), önceki gün Etiler'de görüntülendi. Bir mekanda kahve içen ünlü sunucu, gazetecilerin sorularını yanıtladı.

          Spor hareketleri yaparak muhabirlerin yanına gelen Esmersoy, "Sporumuzu yaptık, kız arkadaşımla kahve içmeye geldim. Her sabah spor var." dedi.

        • 2

          "KENDİMİ ÖDÜLLENDİRİYORUM"

          "Pazar günleri 8 simit yerim" sözlerine açıklık getiren Burcu Esmersoy, "Hafta sonları kendimi ödüllendiriyorum. 8 tane simiti tek başıma yediğimin bilgisi yok. Ortamda bulunuyor. İster istemez 8 tane simit tüketilmiş gibi geliyor." ifadelerini kullandı.

        • 3

          ZEYTİN DALI UZATMIŞTI

          Demet Akalın, "Bir şey deniyorum" diyerek, kendisini takipten çıkan ve uzun süredir küs olduğu Esmersoy'a geçtiğimiz günlerde zeytin dalı uzatmıştı. Akalın, sunucunun afet bölgesinde yavru bir hayvana süt içirirken çekilen fotoğrafını kalp ve gül emojileri ile paylaşarak, sunucuyu etiketlemişti.

          "KALP KALBE KARŞI!"

          Ünlü şarkıcının bu hamlesi üzerine düşünceleri sorulan Esmersoy, "Böyle zamanlarda kırgınlıklar, küslükler unutulur. Her zaman kendisine saygım ve sevgim sonsuzdur. Kalp kalbe karşı." şeklinde konuştu.

        • 4

          "BAZI KİŞİLERİ AYIP OLMASIN DİYE TAKİP EDİYORUM" DEMİŞTİ

          Geçtiğimiz sene sosyal medya hesabından, "Instagram benim için çok eğlenceli bir yer. Az kişiyi takip ediyorum. Bazı kişileri de ayıp olmasın diye takipteyim ama onları sessize alıyorum." açıklamasını yapan Burcu Esmersoy, popçu Demet Akalın’ı takipten çıkarmıştı.

        • 5

          "KENDİ HAYATINIZA BAKIN"

          Yaşanan olay sonrası Demet Akalın, “Gündem olmak için beni kullanmayın. Çünkü ben cevap verince manşet oluyor. Kendi hayatınıza bakın anam. Haydi, haydi, haydi!" diyerek, sosyal medya hesabından Esmersoy'a cevap vermişti.

        • 6

          "HİÇBİR OLAY YOK"

          Ardından muhabirlerin Demet Akalın ile ilgili soruları karşısında Burcu Esmersoy, "Hiçbir olay yok. Bence bana değil." cevabını vermişti.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa