Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Brest, Bradley Locko için indirime yanaşmıyor! Galatasaray'da transfer operasyonu sürüyor - Galatasaray Haberleri

        Sol bek bölgesindeki kanamaya çare bulmak isteyen Galatasaray'da bu konuda sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Sacha Boey'un gösterdiği performans sonrasında bek bölgesine de bu tarzda bir scout transferi gerçekleştirmek isteyen sarı-kırmızılılar, Brest'in genç futbolcusu Bradley Locko için kolları sıvamıştı.

        ANGELINO'DA OPSİYON MADDESİ KALDIRILMAYA ÇALIŞILIYOR

        Yaklaşık iki hafta önce Brest ile temasa geçen Galatasaray, Fransız ekibinden gelen haber üzerine alternatif planlar da hazırlarken Brest ile dirsek temasında olmaya devam etti. Bir yandan Angelino'nun 20 maçlık opsiyon maddesini kaldırmak için RB Leipzig ile müzakereler yürüten Galatasaraylı yetkililer diğer yandan Brest'in indirime gitmesi için görüşmeler yapıyor.

        REKLAM

        BREST, 13 MİLYON EURO'DA DİRETİYOR

        Geçen yaz devre arasında kiraladığı oyuncunun atladığı seviyeden çok memnun olan Brest, Locko'nun Fransa U21 Milli Takımı'na seçilmesi sonrasında 13 milyon Euro'luk bonservis bedelinde indirime gitmeye yanaşmıyor. Galatasaray ise Angelino'nun üç maç oynaması durumunda devreye girecek 6 milyon Euro'luk opsiyonu varken yabancı bir sol beke daha böyle bir bonservis bedeli ödemeyi düşünmüyor.

        ALTERNATİF İSİMLER İÇİN DE ÇALIŞMA VAR

        Brest'in Galatasaray'ın Nicolo Zaniolo transferinde yaptığı gibi birkaç yıla yayılmış bonservis bedeli ödeme tekliflerine sıcak bakmaması bu transferi zora sokuyor. Listesinde hem yabancı hem yerli birçok oyuncu bulunan Galatasaray, eş zamanlı olarak birçok oyuncu için görüşmeler yürütüyor.

         Brest'ten Galatasaray'a Locko yanıtı
        Brest'ten Galatasaray'a Locko yanıtı Haberi Görüntüle
         Galatasaray'da Caner Erkin sürprizi!
        Galatasaray'da Caner Erkin sürprizi! Haberi Görüntüle
        ÖNERİLEN VİDEO
        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa