Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Bella Hadid spreyle giydirildi - Dünyadan magazin haberleri
        • 1

          Filistinli asıllı iş insanı Mohamed Hadid ile Hollandalı model Yolanda Hadid'in küçük kızı olan Bella Hadid, Paris Moda Haftası kapsamındaki defilede görev aldı.

          Hadid, yarı çıplak şekilde podyuma çıktığında seyirciler ilk anda büyük bir şaşkınlık yaşadı. Bella Hadid, beyaz topuklu ayakkabıları ve tek parça iç çamaşırıyla podyuma geldi.

        • 2

          BOYALAR ELBİSEYE DÖNÜŞTÜ

          Hadid, elleriyle bedeninin üst kısmını kapatırken, ardından sahneye çıkan dört tasarımcı ise özel bir karışımı bir araya getirerek, Bella Hadid'in üzerine püskürtmeye başladı.

          Modelin vücuduna püskürtülen beyaz boyalar sonunda bir elbiseye dönüştü. Hadid'in üzerinde oluşturulan beyaz elbisenin son rötuşları da yapıldıktan sonra model, üzerindeki giysiyle podyumda bir kez daha yürüdü.

        • 3

          Bella Hadid, o anları da sosyal medya hesabından paylaştı. Hadid'in gönderisine aralarında Alexa Chung ve Sita Abellan'ın da bulunduğu birçok ünlünün yanı sıra takipçilerinden de çok sayıda beğeni ve yorum geldi.

        • 4

          "ÜZGÜNÜM"

          Öte yandan podyum dünyasının en çok aranılan modellerinden olan Bella Hadid, hayatıyla ilgili açıklamalarda bulunmuştu.

          Hadid, Filistinli babası Mohamed Hadid ile birlikte 'Müslüman kültürü' içinde büyüme fırsatı bulamadığı için üzgün olduğunu söylemişti.

        • 5

          "MÜSLÜMAN BİR KÜLTÜRDE YAŞAMAYI ÇOK İSTERDİM"

          Bella Hadid, annesi Yolanda Hadid'in babası Mohamed Hadid'den boşandıktan sonra kendisini Kaliforniya'ya götürmesiyle ailesinin Filistinli olan tarafından 'koptuğunu' ifade etmişti.

          25 yaşındaki model, "Her gün babamla birlikte olmayı ve Müslüman bir kültürde yaşayabilmeyi çok isterdim ama bu isteğim bana verilmedi" demişti.

        • 6

          "IRKÇILIĞA MARUZ KALDIM"

          Bella Hadid, ayrıca genellikle sınıfındaki tek Arap kökenli kız olmasından dolayı ırkçılığa ve zorbalığa maruz kaldığını ifade etmişti.

          Hadid, bu durumun da kendisini 'üzgün ve yalnız' hissetmesine neden olduğunu sözlerine eklemişti.

          Fotoğraflar: AP, AA, Instagram

        Haberi Hazırlayan: Şevval Yılmaz

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa