Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Bella Hadid: Ruh sağlığım için stilistimi bıraktım - Dünyadan Haberler
        • 1

          Son yılların en popüler modellerinden biri olan Bella Hadid, samimi açıklamalarda bulundu. "WSJ Magazine"e konuşan Hadid, zihinsel olarak zor zamanlar geçirdiğini anlattı.

          "KARMAŞIK BİR HAL ALDI"

          Bella Hadid, özellikle fotoğrafçıların beklediği kaygısıyla dışarıya çıkmanın kendisi için karmaşık bir hal aldığını itiraf etti.

        • 2

          Konuyla ilgili konuşan Hadid, "Geçen yıl, insanlar benim tarzım hakkında konuşsalar, beğenseler de beğenmeseler de önemli değildi. Çünkü bu benim tarzım, bunu öğrenmek benim için gerçekten önemliydi. Sabah evden çıktığımda aklıma şu geliyor; Bu beni mutlu ediyor mu? Bu konuda iyi hissediyor muyum ve rahat hissediyor muyum?" dedi.

        • 3

          Hadid, ayrıca geçtiğimiz sene kasım ayında Instagram'dan yayınladığı ağlarken çekilen fotoğraflarına açıklık getirdi.

          Filistin asıllı Amerikan model, "Böyle hisseden herhangi birinin bunun normal olduğunu bilmesini sağlamak için bu fotoğrafları yayımladım." ifadelerini kullandı.

        • 4

          "NASIL HİSSETTİĞİMİ AÇIKLAYAMIYORDUM"

          Bella Hadid, "Gerçekten depresif dönemlerim olurdu ve annem ya da doktorum nasıl olduğumu sorardı. Onlara yazarak cevap vermek yerine, bir fotoğraf gönderirdim. O zamanlar benim için en kolay şey buydu çünkü nasıl hissettiğimi asla açıklayamıyordum." şeklinde konuştu.

        • 5

          "PİŞMANLIK DUYMUYORUM"

          Hadid, iyi ve kötü günleri olduğunu söylerken, sosyal medyada ne kadar çok şey paylaştığı konusunda pişmanlık duymadığını da belirtti.

          Bella Hadid, ayrıca uzun zamandır kişisel bir stilist kullanmamasının nedeninin zihinsel sağlık sorunları olduğunu da sözlerine ekledi.

        • 6

          "BÜYÜME ÇAĞINDA TASARIM KIYAFETLER GİYMEDİM"

          Öte yandan ünlü model Bella Hadid, Kanadalı şarkıcı The Weeknd ile ilişkisini bitirmesinin ardından sanat yönetmeni Marc Kalman ile yeni bir aşka yelken açmıştı. Geçtiğimiz aylarda sevgilisi ile yollarını ayırdığı öne sürülen Hadid'in daha önce çekilen bir videosu yeniden ortaya çıkmış ve eleştirilerin de hedefi olmuştu.

          Hadid, bu videoda 2015'ten bu yana geçirdiği değişimi, katıldığı etkinliklerde giydiği kıyafetleri bir kez daha hatırlatıp, o anlarda neler hissettiğini anlatıyordu. Bella Hadid, söz konusu videoda, büyüme çağlarında hiçbir zaman ünlü tasarımcıların imzasını taşıyan kıyafetler ve ayakkabılar giymediğini ifade ediyordu.

        • 7

          "ANNEM BUNA ASLA İZİN VERMEZDİ"

          Ünlü model, hatta zengin bir ailede dünyaya gelmiş olmasına rağmen, ünlülerin çok tercih ettiği ünlü bir markanın ayakkabılarını giymek için liseden mezun olmayı beklediğini hatırlatıyordu.

          Hadid, konuyla ilgili, "Annem buna asla izin vermezdi. Sanırım ilk Louboutin ayakkabılarımı liseden mezun olduğumda giydim." diyordu.

        • 8

          "ÇOK İYİ HİSSETTİM"

          Bella Hadid, bu yıl gerçekleyen 74'üncü Cannes Film Festivali sırasında çekilen bir başka fotoğrafı anlatırken de sözü taktığı Chopard imzalı küpelere getiriyordu.

          Model, o an hakkında, "Çok iyi ve çok güzel hissettim. Bu beni duygusal yapıyor çünkü o fotoğrafta, bütün yetişkinlik hayatımda ilk defa çok mutluydum ve başlangıçta gördüğüm kızla karşılaştırdım. O kız çok mutsuzdu, 2021'de ise o kız çok tatmin olmuş ve çok mutlu." şeklinde konuşuyordu.

        • 9

          "KENDİMİ ŞANSLI HİSSEDİYORUM"

          Bella Hadid, dergi için çekilen videoda, "Bu ilerlemeyi seviyorum. Yıllardır içinde bulunduğum o zihinsel durumdan kurtulduğum için kendimi şanslı hissediyorum." ifadelerini kullanıyordu.

        • 10

          O SÖZLERİ YENİDEN GÜNDEME GELDİ

          Bella Hadid'in, yetişme çağında mahrum kaldığı ancak ilerleyen yıllarda kavuştuğu pahalı kıyafetleri giydiği için kendini mutlu ve güzel hissettiğini söylediği bu video, Dennis Feitosa adlı Tiktok kullanıcısı tarafından tekrar gündeme getirilmişti.

          Feitosa, Bella Hadid'in bu videosunu, "Vay canına! İşte bu çok hoştu." sözleriyle yayınlamıştı. Ünlü model ise Dennis Feitosa'ya yanıt vermeyi ihmal etmemişti.

        • 11

          ELEŞTİRİLERİN ARDINDAN ÖZÜR DİLEDİ

          Hadid, videoda söylediklerinin "kötü bir hikaye" olduğunu vurgulayıp, bu kadar acınası olduğu için özür dilemişti.

          Bella Hadid, videonun, insanların kendisinin tasarım kıyafetler giyerek, büyüdüğünü düşünmesine bir yanıt olduğunu anlatmıştı. Sahip olduğu hiçbir şeyi hafife almadığını belirten Hadid, "Bazen bunları hak etmediğimi de hissediyorum." ifadelerini kullanmıştı.

        • 12

          "ÜÇ YIL BOYUNCA AYNI AYAKKABIYI GİYDİM"

          Model, kariyerinin ilk üç yılı boyunca kendisine hediye edilen bir çift ayakkabıyı giydiğini de sözlerine eklemişti.

          Bella Hadid, sözlerini ise, "Bu kadar acınası olduğum için özür dilerim. Katılıyorum, ben de kendi konuşmamı dinleyemezdim." ifadeleriyle sonlandırmıştı.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa